Din pacate nu avem noi cum s ate ajutam, fiindca nu stim cum arati, cum te imbraci, ce scoti pe gura, daca iti miroase gura urat, ori corpul ori pui intrebari persoanle anormale.
Intreaba-ti prietenele sau parintii si cere-le sa-ti spuna sincer, de ce esti ocolita de lume.
De unde să știm noi? Nu te-am văzut, nu te-am cunoscut, nu te-am mirosit, etc.
Încearcă să ai o igienă cât mai bună, mergi la sală dacă ai baiuri cu obezitatea și încearcă să nu fii o personalitate enervantă. Dacă le bifezi pe toate astea lumea n-are de ce fugi de tine.
Este ceva absolut normal.
În birou așa se procedează
- sunt 4 birouri - 2 pe o parte și 2 pe cealaltă parte
- cei care sunt la birouri după cam ora 9 devin ca și - INVIZIBILI - între ei așa
- fiecare ferește să privească spre ceilalți
- fiecare are sentimentul ăla de a FERI privirea ca să nu fie băgat în seamă de ceilalți
SUFERINȚA CRUNTĂ apare după ora 13 când te ia SOMNUL ăla de nu mai poți să stai nici măcar pe scaun.
Atunci fiecare MOȚĂE în liniște.
Cam la ora 15.30 încep să se pregătească de plecare așa
- strâng ce au pe birou și pun în sertare
- aruncă la coș hârtii
La plecare pleacă toți 4 din birou și la ieșirea din clădire fiecare o ia singur într-o direcție.
Deci - tu încă nu ai ajuns la nivelul - BIROU cu colegii INVIZIBILI.
Esti emotiva? esti stresata, anxioasa cand vorbesti cu lumea? asta poate fi o cauza. Dar daca esti calma si agreezi persoanele inseamna ca nu tu ai problema ci ele poate au anxietate si emotivitate.
Pai poate în ochii altora esti mai ciudată sau (nu vreau sa jignesc) pot deranjați mirosul tau, comportamentul, comportamentul într-un colectiv etc... Eu zic ca ar trebui să i intrebi ce li se par ciudat.
Cum ar fi să adreseze întrebările:
Mi-am dat seama că... Și nu inteleg de ce s-au le spui de ce fugiți si mai adaugă tu ceva.
Cel mai important este să nu te intereseze?
Nu cred ca deranjez cu mirosul si nici cu comportamentul... nu vb ineptii, vulgaritati, barfe sau mai stiu eu ce. tot timpul incerc sa fac small talk pe diverse teme neutre dar se pare ca nu am cu cine