Întrebare recomandată | sonyandy a întrebat:

Buna seara, azi am trimis un colet prin posta, am pus coletul in jurul orei 15, iar posta a plecat cu el la ora 18, in colet se afla ceva in valoare de 400 lei. persoana la care ii trimit trebuia sa trimita altceva la schimb dar acuma nu mai vrea. ce as putea face nu e nici o modlitate sa opresc coletul? am fost la posta si mi au zis ca a plecat deja masina postei. cu cine as putea sa vb? politia nu cred ca face nimic in privinta asta nu? totusi e inselatorie. pot opri in alt mod coletul? sa sun la posta acolo sau ce as putea face? va rog sa imi dati un sfat pana dimineata. multumesc

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ia legatura cu autoritatea si spune-le ca ti-a tras teapa neavand voie sa primeasca comanda ta sa o intercepteze sau iei legatura cu posta din orasul unde sta infractorul sa o trimita inapoi cand ajunge acolo iar daca detii adresa lui poti trimite politia la el sal ia la hop pentru inselatorie

| mona a răspuns:

Politia nu cred ca se implica, nu ai un contract cu cel care te a tepuit asa ca nu poti sa mai faci nimic, totusi ar putea sa ti trimita coletul inapoi daca are bun simt

| neutrino a răspuns:

Ai riscat si ai pierdut.

| D333333NIS a răspuns:

Politia nu s-ar baga. Daca ai adresa lui du-te la el incearca sa discuti daca nu. ia-l la ''hop'' cum a spus si Mysogyn happy.Si incearca sa vorbesti si cu Posta Romana.Sau:Il dai in judecata pe criminal.

| seba29 a răspuns:

Ce mai buna modalitate e sa te duci la politie, cu adresa corecta a infractorului si asa le poti si demostra ca in ultimele 12 ore nu ai primit inapoi niciun colet sau alt ceva, asa am patit si eu, dar la mine s-a rezolvat

| sonyandy explică:

Multumesc