anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi noapte am visat ceva ciudat.

Am visat ca fata pe care o plăceam s-a despărtit de sotul ei pentru mine.

Sa va explic putin. happy
De fata aia eram super-mega îndrăgostit înainte să se căsătorească. Eram înnebunit după ea. Apoi a scazut dramatic ceea ce simțeam pentru ea, undeva pe la 1 sau 2%. Înainte daca as fi auzit ca are nevoie de un transplant de inima, i-as fi donat si inima. Acum însă nu. laughing M-a facut sa sufăr mult.

Revin la vis. Matusa mea îmi dăduse vestea in vis si zicea, uite vezi cum lucrează Dumnezeu? Mi-a spus ca pentru mine voia sa divorteze, ca cică, e îndrăgostită pana peste cap de mine. Eram uluit. Însă totuși nu simteam foarte multe pentru ea. Sunt si in prezent dezgustat de ea.
Ma intreb ce poate insemna acest vis?!

Mi-as angaja un interpret de visuri la câte visuri ciudate am. happy

3 răspunsuri:
| teajutcumpot a răspuns:

Salut, anonimule!

Daca stau acum sa iti povestesc ce vise am eu, te sperii! laughing)

Pe mine nu ma sperie, pentru ca sunt doar vise. O modalitate a creierului meu de a refula.

Ce sa-ti zic, poate inca tii la acea fata iar subconstientului tau i-ar placea ca ea sa se desparta de sotul tau. Poate nu tii si a fost doar un vis fara semnificatie.

Orice ar fi, recomandarea mea este sa nu acorzi o importanta atat de mare viselor, sunt vise pana la urma. happy

Bucura-te ca in vis s-a intors la tine si mergi inainte cu viata ta! laughing

Cu drag.

| anonim_4396 explică (pentru teajutcumpot):

Ei, probabil chiar are o semnificație. Nu știu.
Visele astea... ciudate mai sunt!
O zi frumoasa îți urez!

| teajutcumpot a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai de unde stii ca are o semnificatie? Impartaseste, poate stii ceva ce nu stiu dar mi-ar placea sa aflu. big grin

Mersi, la fel! happy