Răspunsul - îmi pare mie - tocmai ce l-ai enunțat singur
" SamsungElectronics:... sunt chiar așa de urât"
Ce nu intelegi? Nu te plac, poate nu arati atractiv la figura, e f simplu.
Sau au iubiti si nu mai vor inca unul, chiar daca arati okey, desi nu cred ca e asta. Una din doua e.
Plus ca acolo nu se cauta iubite, se cauta acolo unde si ele cauta adica pe matrimoniale undeva.
Alea de pe snap sunt full de iubiti, deja au gagii de mult.
Si daca nu ai iubita deloc ce? Viata e frumoasa si fara, sunt atatea chestii placute de facut, dar o sa ai, o sa te si insori si o sa ai si copii, pe pariu.
Esti sigur ca nu te incanta numai ideea de iubita, si nu persoana in sine?
Vrei sa fii validat emotional, dar tu poti sa validezi in aceeasi masura?
Nu pot spune ca va inteleg cautarile, sincer sa fiu singuratatea pentru mine e un vis indeplinit =]]
Boss, te ineleg cum e, si eu am trimis o data o poza cu fata mea la o fata si dupa a inceput sa ma injure si sa imi dea block. dar stii ce am realizat? fiecare e frumos in felul lui si nu conteaza cum arati in exterior, conteaza ce ai tu in interior, aia te face frumos, da-le incolo ca alea nu te merita, eu nu cred ca ele vor avea un iubit daca vor face asa la fiecare baiat mai uratel, si eu sunt urat si nu prea ma interesează parerea oamenilor despre mine, iti dau niste sfaturi
1.du-te la frizer si fa-ti o freza asa mai bad boy sa pari putin mai smecher
2. nu mai da poze la toate fetele din orasul tau doar la acelea care crezi ca nu sunt asa fițoase sau miștocare, da-le doar la fetele cuminti
3. daca ieși cu ceva prieteni pe afara si vi se alătură niste fete, incearca sa pui ochii pe una, cum crezi ca s-au cunoscut cuplurile de azi care au si copii? mai uita-te la ea din cand in cand si încearcă s-o faci sa rada ca sa se simta bine cu tine, ii mai dai cate o floare din cand in cand sau o ciocolata si daca tine treaba incearca sa iesiti singuri undeva retras langa un lac, sau ceva frumos cu flori si întreab-o daca vrea sa fiti împreună, sau daca vă duceți undeva de ex la o nunta ceva sau un chef, incearca sa o inviti la dans. Daca nu știi sa dansezi te duci in fața ei si o intrebi. vrei sa dansezi? si ea o sa spuna da si dupa ii spui ca nu stii sa dansezi si daca te poate invata
eu zic ca vei reușii sa gasesti o fata potrivită pentru tine cu care sa te intelegi si sa întemeiezi o familie
Bafta!
Sunteți pusy-_- mise face scârbă când vă văd ce jeliți după femei și fete... deschidetivă ochi nu mai dormiți pe voi...
Dacă ești genu care își pune numai fata lui pe Snap atunci e timpul de o schimbare de conținut.de look e alegerea ta
Pune și tu chestii și întâmplări din viata ta
Mai pune niște dume, meme-uri
Sau chiar fa snap-uri la mișto cu filtre d-alea
Snapchat pe Android are calitate inferioara la poze; acestea nu sunt nimic mai mult decat screenshoturi. In acelasi timp, pe iOS Snapchat face fotografii complete, de o calitate extrema.
Sunt mari sanse ca fetele sa fie nemultumite cand vad calitatea pozelor facute pe Android
Compania Sud Coreeană Samsung este mult mai bun decât Apple, și telefoanele de la Samsung arata mult mai elegante decât IPhone. Degeaba IPhone are camere mai bune, dar Samsung este mult mai distractiv și are foarte multe aplicații gratuite în Google Play, bine sunt și cu plată, dar nu asa ca pe IPhone.