Da,pentru ca daca eram baiat nu mi se mai reprosa: ''Esti fata, nu face chestii de astea''
Daca as fi fost baiat as fi putut :
-sa ma prostesc la scoala rau
-sa ma prostesc in alte parti
-sa nu fac curat/mancare
-sa nu ma epilez absolut tot timpul
-nu as avea menstruatie
"-sa ma prostesc la scoala rau
-sa ma prostesc in alte parti
-sa nu fac curat/mancare" daca tu esti o fricoasa asata nu inseamna ca " ca fata nu te poti prostii. diferenta e ca pe baieti nu ii doare cand fac ce fac. cat despre curat/mancare, asta sunt prostii bagate pe gat, stiu o gramada de baieti care locuiesc singuri si isi gatesc pe cand o gramada de fete stau inca la parinti si habar nu au sa faca 2 oua ochiuri. sunt chestii preconcepute ce ai zis tu, parerea mea
E naspa sa fii fata, crede-ma.
Imi imaginez ca e super tare sa fii baiat, mai ales ca poti face pipi din picioare.
Poti sa faci si tu asta! http://go-girl.com/ uite, un vis indeplinit :)))
Da,stiam de chestia aia. Adevaru' e ca, chiar pare un vis indeplinit...pe bune ca imi doream asa cevaaa )))
M-am gandit cum ar fi, dar de dorit nu pentru ca imi plac femeile si daca as fi fost fomeile as fi fost lesby si nu e bine.
Noh, cum sa nu?!
Fetele cand merg, misca din solduri, pe cand baietii din bust. M-am saturat si ar fi misto sa vad cum ar fi sa imi misc doar umerii si ceva din bust
M-am gandit sa fiu baiat odata in viata mea, cand eram mai mica, deoarece aveam impresia ca baietilor le este mai usor la tot. La cum sa se imbrace (nu mai trebuie sa stea ca noi fetele sa alegem o ora intreaga niste haine), nu mai am alt motiv, dar eu ma gandeam ca baietii duc o viata mult mai usoara.
Da,pentru ca nu aș avea menstruatie, nu ar trebui sa ma epilez tot timpul.
Doηηa întreabă:
whatisthis19 întreabă: