Din cate am incercat serlift și Venlafaxina de 150 mg au fost cele mai eficiente, Venlafaxina e cel mai util pentru tine, de 150 mg! Ce a mers la mine nu o să meargă și la tine medicul decide ce tratament ți se potrivește, el îți face o schemă de tratament.
Sincer și magneziu bisglicinat te poate ajuta ai Omega 3 și alimentația. Nu prea ai voie dulciuri daca ai anxietate așa urâtă! Nici junk food, ar trebui sa mănânci sănătos și să bei apa plata mereu sau ceaiuri, și ceaiul de roiniță te poate ajuta mult și dacă ai probleme cu somnul talpa gasti.Eu Venlafaxina iau dar eu am depresie medie.
Daca ai face sport zilnic ai fi mult mai bine. Eu zic sa ieși ziua din casa,cu xanax cred că o să poți să ieși peste tot.
Sunt multe antidepresive este și seroxat care e și antidepresiv și anxiolitic și cipralex care- ți taie pofta de mâncare! Antipsihoticele ti se potrivesc ție, quetiapina sau cum se numește! Dar și xanax! Medicul decide,el are ultimul cuvânt. La ce anxietate horror ai cred că ai o forma de schizo ar trebui sa iei antipsihotic nu de alta dar te poți trezi brusc în câțiva ani că o să auzi voci și o să ai halucinații, ești prea izolat de societate, trebuie să ieși din zona de confort putin, azi un pic mâine un pic și tot așa, mă refer când ieși afară, dar ziua că seara mi-ai zis că ieși.
Nu te da bătut! Cu tratament bun poți lucra la part time 4 ore și mai iei și de acolo ceva bani.
Și tu ai probleme psihice gen depresie, anxietate, tulburare bipolara sau altceva? Vad că mulți au așa ceva! Si de regulă ei nu realizează nimic în viață nu că nu vor ci că nu pot din cauza problemelor.
Mosotti se știe cel mai bine cu tratamente, el e doxa pe așa ceva.
Si eu am anxietate diagnosticata, de multe ori mi se pare ca am stari bipolare(nediagnosticat), mi-a dat psihiatrul anxiar si cipralex.momentan o sa ma apuc de un sport ceva. social lifr nu o duc asa bine dar macar am cu cine iesi din cand in cand.cipralexu nu l am inceput inca, anxiaru nu pot sa zic ca face minuni dar da imi da o stare mai de "somnolenta" uneori
anonim_4396 întreabă: