| Cσσкiє a întrebat:

Bună seara. Ce cadou i`aş putea face cele mai bune prietene ale mele? Din păcate, nu îi prea ştiu preferinţele. Ea face atâtea lucruri pentru mine! Săptămâna asta sunt eu de serviciu la şcoală ( trebuie să şterg tabla, să ud florile, să mă duc la lapte şi corn ). Ea se oferă întotdeauna să meargă cu mine şi mereu duce ea cutia cu laptele şi cornul, plus că mă ajută şi să şterg tabla. Mă simt foarte prost când ea face o mulţime de lucruri pentru mine, iar eu nu ştiu cum mă pot revanşa... Cum am menţionat, nu prea îi ştiu preferinţele şi deocamdată m`am gândit să`i iau un pix de care am eu şi i`a plăcut ( 5 lei ) şi o riglă ( 3 lei ). Ce aş mai putea să`i iau? Am doar 12 ani, dacă se poate să fie până în 30 lei. Mulţumesc mult! O seară frumoasă în continuare.

3 răspunsuri:
| Bianca_4346 a răspuns:

Dar dc nu cumperi doua bratari frumoase? sa aveti amandoua la fel...eu asa am cu zamby.theahappy

| tim a răspuns:

Oricum, daca e o prietena adevarata, va aprecia mai mult gestul decat continutul. daca te incadrezi in suma de 30 merg si bratari, dar nici ideea ta nu e rea.

| lovelovelove a răspuns:

EU am luat 2 pixuri la fel 1 pentru mine unul pentru pentru prietena mea big grin