anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.

Ce cadou sa ii fac iubitei mele de revelion?

Nu vreau raspunsuri rautacioase.

7 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Nu trebuie să-i iei cine știe ce. Un audi a4 ar fi drăguț.

| maxim056 a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu este pe interes...

| J0B0MAT a răspuns (pentru maxim056):

Pai atunci nu-i lua nimic.Trebuie sa-i fie de ajuns iubirea ta.

| maxim056 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Pai totusi sa merg cu mana in buzunar? Nu este frumos, gestul conteaza.

| LoveSleep a răspuns (pentru maxim056):

Și ce, eu am zis că e? Era doar o sugestie. Un bărbat adevărat nu se încurcă cu nimicuri.

Leț be serioși now. De ce i-ai lua un cadou de revelion? E ceva ce sărbătoriți amândoi și în plus, cine naiba face cadouri de revenion?
Apoi vă plângeți că toate's pe interes. Voi le faceți să fie așa. Revelion cadou, 1 martie cadou, 8 martie cadou, Valentine's day cadou, Halloween cadou, cand faceți prima dată sex, cadou, aniversarea ei cadou, cand face mă-sa 45 clar cadou, taică-su, cand ii fata cainele cadou, cand e pe ciclu cadou, de 1 mai cadou, cand termina clasa a 4-a cadou și aș putea s-o tin asa toata ziua. Asta e disperare sau cel putin asa miroase de aici.

Iar dacă ai trecut peste astea și vrei să faci cadouri pentru că "gestul contează", mai rău, dude. Chestia asta e o minciună de 2 bani spusă de niște blonde la o întrunire de-aia de-a lor. Știi tu: Hei, fată, ce ți-a luat iubi de Crăciun? Un mercedes, fhă? Dar ție? Mie mi-a dat o floare și un tub cu lubrifiant care nu mi-a placut. Ah, ce drăguț, gestul contează.

Eu nu fac cadouri, dar nici nu vreau să primesc. Dar când o fac, am nevoie de săptămâni întregi să planific ceva. Asta înseamnă pentru mine cadou. Ori îi dai ceva care s-o lase mască, ori faci ca și Leo de la Strehaia, îi iei un x6.Dar dacă vrei să alegi ceva "interesant" trebuie să ai un motiv.
Faptul că îi cumperi un rahat de ursuleț de pluș cu 15 lei nu demonstrează nimic. Doar ai pierdut niște bani cu care te puteai șterge eventual la fund, era o investiție mai bună.

So, dude, nu mi-o lua în nume de rău. Din partea mea în fiecare zi, dar pot să te asigur că nu va insemna nimic pentru ea. Dacă are niște neuroni n-o să-i pese de niște cadouri stupide, iar dacă nu are, o să se obișnuiască cu asta și-o să vrea mai mult și mai mult și-o să ajungi să-ți vinzi casa și masa și să-ți donezi un plămân și 4 măsele să poți să-i faci pe plac.

Numai bine laughing

| raluk27 a răspuns:

Daca a fost Mos Craciun, de ce mai faci cadou de revelion? O cheama Vasilica sau ce?

| MrLucas a răspuns:

Surprinde-o cu o seara romantica, lumanari parfumate, un vin bun, alea alea. Ceva din care sa aveti amandoi de castigat.