Ca sunt petice, pentru toate tipurile de saci!
cam asa spune un proverb romanesc!
Bineinteles ca exista barbati care se pot recesatorii cu o femeie divortata. sa nu uitam nici de tatal copilului tau, care are un copil, ca impartiti custodia lui, deci are sanse la randul lui sa-si refaca casatoria cu alta.
Iar tu, poti sa ai viata privata, cel putin tot in weekendul de la 2 saptamani, cand copilul este cu tatal lui.
Fiecare din voi aveti dreptul la fericire si indiferent ca vii cu un copil la pachet, tot ai sanse sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca si sa te accepte cu tot cu copil.
Ce daca nu e al meu? Familia este cea pe care ti-o alegi. Cea in care te nasti este aleasa de altii, tu de ce sa nu alegi familia ta? E stupid.
Daca femeia e ok de ce nu? Nu ma deranjeaza sa cresc copilul altuia daca atat copilul cat si nevasta ma apreciaza si ma iubesc. Prefer de 10 ori o femeie cu copil dar cu capul pe umeri decat una cu fite, but that's only me.
Ma intreb ce o fi in sufletul tau de esti atat de agresiv...
Oamenii iresponabili nu vor sa-si bata capul cu nimic, nici macar cu propriul copil. Uite ce gandire are gandacul de mai sus, el crede ca isi pierde timp ajutand un pui de om sa se dezvolte si asta spune tot. El e genul care o sa faca un copil din pur egoism, sa-i aduca lui beneficii la batranete. Sa aiba cine sa-i dea un pahar de apa.
Si eu ma intreb de ce majoritatea va folositi capul doar sa nu va ploua in gat.
O afirmatie complet inutila care nu demonstreaza decat ca esti foarte sensibil psihic
Mai bine inutila decat imbecila cum a fost a ta in legatura cu responsabilitatile. Sufereai din lipsa de neatentie ca ala mai sus si de aia m-ai bagat in seama? Ce dragut.
Asta ai avut tu in copilarie, de aici si rabufnirile. Te inteleg.
Awwww. Cred ca te simti bine cu tine crezand ca ai lovit sub centura. Lasa, sunt multi psihologi pe aici, experti de pe Youtube, Inteligenta sclipitoare va aseamana pe toti.
E important să știi că nu ești singurul în situația asta și să ceri ajutorul pentru că problemele astea avansează cu trecerea timpului.
Da-ti una peste fata, poate asa te trezesti la realitate. Ma tot amuza ca te intorci sa faci pe inteligentul la fel ca inteligentul mai sus. Ciudati mai sunteti unii. Dar evident, tot eu sunt ala cu probleme,.
Incercam sa te ajutam, tu doar jignesti pentru ca atata ai invatat probabil in familie. Copilaria nefericita nu e o scuza pentru comportamentul asta. Stiu ca in mintea ta tu crezi ca astfel detii putere, e o reactie normala a adultilor care au fost privati de atentie in copilarie.
Sa ajutati? Ce aroganta imputita. Majoritatea dintre voi inca stati fara munca, in beci la parinti pana la 30 de ani si va dati perfecti pe aici. Macar scuteste-ma. Cum am spus, daca nu iti voiai portia de atentie nu mi-o mai cerseai atat.
Ps. Sa nu inteleaga gresit. Am fost educat mai bine de atat in copilarie dar cu timpul am observat ca oamenii nu merita asa bun simt. Sa le vorbesti frumos si chestii de genul.
Daca a da raspunsuri pe TPU inseamna a cersi atentie, tu esti cel mai cersetor de aici
Nu uita, tu si ala va tot intoarceti pentru a cersi o portie. Nu eu v-am bagat in seama. Nu confunda persoanele
Eu personal cunosc femei ce s au recăsătorit având un copil deci nu văd de ce ar fi o problema
Pai de regula e vina cuiva, amândorura sau doar unuia. Oamenii divorțează destul de ușor în ziua de azi și se întâmplă să aibă și copii unii dintre ei. Eu am o prietena care s-a căsătorit cu un tip ce avea el un copil cu fosta, am o cunoștință care s-a recăsătorit cu un tip ea având un copil dar și el din alta căsătorie și am un var care s-a căsătorit cu o tipa ce avea ea un copil el neavând. Toți acești oameni au făcut la rândul lor copii cu actualii... Deci sunt doar trei exemple care mi au venit acum în minte. Eu personal nu am avut un iubit care sa aibă copil nici în trecut nici în prezent, nu știu dacă asta ar fi o problema, sincer nu cred ca m ar afecta, nu vad mare problema. E adevărat ca ideal este sa nu dar se mai întâmplă. Când spui de crescut copilul altuia eu nu vad asa grava situația acel copil primește pensie alimentara sau poate mama lui are o situație financiara foarte bună, sau tatăl lui biologic poate investește mai mulți bani în el, deci poate nu te afectează pe tine direct creșterea. Pe de o parte te înțeleg, pe de o parte nu.
Lucruri stau in felul urmator, sunt oameni care accepta si oameni care nu accepta, ma numar printre cei care nu accepta, trebuie sa stiu cum sa aleg, ce sa aleg si pe cine sa aleg,, nu pot lua chiar pe oricine indierent ca e pe termen scurt sau lung, n-ar avea sens sa ma complic.
Una cu copil inca e legata de sotul ei, de trecut cu el, de asta ma leg/
Exact tu te gaseai sa vorbesti de aroganta imputita.
"Doamne feri"
Bravo! Corect 100%
Parca m-as citi pe mine zicandu-i aceleasi chestii.
L-ai citit exact asa cum e si tot el o tine cu aroganta pe care o acuza in altii.
Ma bucur ca sunt si alti useri care il identifica corect, desigur, dupa ce au vazut lectii de psihologie pe YouTube de la Bebe Sexologu' sau ce o mai fi crezand el in imbecilitatea lui, fiind incapabil sa admita realitatea.