| Rizer a întrebat:

Buna seara
Ce parere aveti de oamenii care fac crime
voi ati face asa ceva vreodata?

29 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Hmm...nu vreau sa par sadica... dar sunt de acord cu nony... unii oameni detin o rautate atat de mare si au facut atatea lucruri ingrozitoare, incat nu mai merita sa traiasca... e mai bine sa omori un om stiind ca ai facut un bine, ptc omul ala ar fi putut omori alti oamenistraight face
Totusi...eu nu as omori pe nimenibig grin

| Flav a răspuns:

Am 2 crime la activ, am omorat 2 pustoaice minore. Apropo, pe unde stai in Bacau? Vreau sa sfarsesc hatrick-ul propus.

| Flav a răspuns:

Enigma. rolling on the floor)) iesi in pana mea de aici c-am inceput sa rad ca boul de unul singur in casa
Cum sa ma las leutzita? Nu-mi place de tine c-ai coborat tonul. Unde ti-e spiritul ala ironic copilaros? Hai ca stiu ca poti mai mult!
Nony - tot criminal te numesti happy. Doamne Fereste de asa ceva.

| Flav a răspuns:

Ei nu zau, si ce se intampla daca comentez? Nu te ''nervoza'' iubitica mea.

| Flav a răspuns:

Eu ies in oras sa vreau vreo 2 beri. In cinstea ta Leutzita. Te pup xoxoooooooooooooo, mii de xoxooooo kiss

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

straight face Nu au ce face.Este ceva foarte crud!winking
Nu as face asa ceva in nici un caz!big grin

nony
| nony a răspuns:

Dar daca il omori pe unu care ti-a omorat ¨sufletul¨.sa zicem fetita de 8 anishori care a fost violata, si apoi aruncata intr-o rapa.Cum te mai numesti atunci? Prefer sa fac 30 ani de puscarie, dar pe ala vreau sa vad maracinii de 3 metri si mancat de viermi.

nony
| nony a răspuns:

Flav, poate da, poate nu. dar macar ma pis pe mormantu lui.aaa.si ia uite ce-am decoperit, tendinte de criminal laughing.Super,hai sa va vad acum cine mai are curaj sa dea din cioc pe aici raised eyebrows.
@Leutzita, vrei sa-l ucidem.hai ca si asa te cam strseaza de la un timp.si ai vazut ca am capacitatile necesare. zi doar o vorba si el si Enigma sunt istorie laughing

nony
| nony a răspuns:

O facem, dar vezi sa nu mai spui la nimeni. k? don't tell anyone

| SweetCandy a răspuns:

Eu nu ii pot numi oameni...nici in ruptul capului...de ce sa omori un om? cat de disperat sa fii pentru a ajunge sa faci asa ceva?straight face

auran
| auran a răspuns:

Nony, sorry pentru votul stupid dat din greseala... daca ar fi asemenea caz si eu as face acelasi lucru ca si tine, brrr groaznic - de ce a trebuit sa dai chiar un asemenea exemplu...

| Abcfunny a răspuns:

Da am omorat un pui de rata laughing l-am pus pe soba si sa fript (dah vroiam sa-l incalzesc)laughing

| death a răspuns:

În condiţiile de rahat ale actualelor coduri Penal şi de Procedură Penală, da, aş comite crimă. Într-o ţară civilizată, s-ar chema legitimă apărare. Dacă cineva pune în pericol viaţa mea sau a celor la care ţin, mi se rupe de armamentul pe care-l are în dotare şi îl ucid cum nimeresc, fără să-mi pese de legile lu' peşte prăjit. Sunt alţii care şi-au băgat mai adânc cracii în legislaţie şi au ajuns hăt, departe, aşa că să mă scutească pe mine, dacă omor un criminal. Un om mai puţin de susţinut în penitenciar, pe banii statului, adică ai noştri.

| cristi27 a răspuns:

Sant niste oameni diabolici, fara scrupule care nu au ce cauta printre noi

| Rizer explică:

Flav iar nu te lasi?sadsadsad

| Rizer explică:

Nony chiar vrei sa-l ucidem?
Ma inscriu
Si pe flav si pe enigma!

| Rizer explică:

Flav comentezi vad ca!

| Rizer explică:

Dar mai bine stau linistita nu vreau ca sa-mi murdaresc mainile cu sangele lor murdar!

| Rizer explică:

Ayyyy iubitule ca nu ma "nervozez"

| Rizer explică:

Vay flav si eu te iubesc mult!
Merci ca bei in cinstea mea!
O seara placuta
Sper ca nu team deranjat
Imi cer scuze pentru Raspunsurile date

| Rizer explică:

Hmmm
Imi place raspunsul tau taly!

Răspuns utilizator avertizat
| shishilik a răspuns:

Oamenii care fac asa ceva sunt bolnavi psihic, sau nu se numesc oameni!

Eu NU as face asa ceva.

Poate daca as fi in situatia propusa de nony, cred ca as face orice. Acum spun ca nu, dar sa te afli in situatia aia, orice e posibil||

| Elena97M a răspuns:

Ha ha... Ce intrebare! Cum sa fac asa ceva. Doar o minte bolnava ar comite crime. Acei oameni sunt bolnavi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au ceva la mansarda, probabil
Nimeni n-are dreptul sa hotarasca momentul in care se termina viata altcuiva
Nici asupra propriei vieti n-avem dreptul asta...

Nu, doamne fereste, n-as face-o straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca esti in pana de idei, astfel nu se explica intrebarea asta.si apropo de raspunsul lui flav, vezi ca eu l-am ajutat sa le omoare, eu le tineam si el le gadila.asa ca ai grija. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nony-eu o aleg pe @leutzita sa ma ''ucida''. insa intr-un mod cat mai placut. tu poti sa-l sugrumi pe flav. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da as vrea sa omor pe cineva, imi place ideea

| watchmen a răspuns:

Dar ce parere aveti despre oameni care omoara oameni si ii mai si mananca?