Bună.
Un om sănătos cu capul, nu are acest "curaj" să-și încheie socotelile cu viața!
Pa, pa.
Oameni mult prea usor influentabili, cu un caracter slab, care nu se pot ridica singuri din situatii mai dificile ale vietii. Consider ca, oricate griji ai in viata, tot poti gasi un motiv sa iti traiesti viata in continuare, asta doar daca vrei. Celor care se sinucid li se pare mai usor sa aleaga aceasta cale.
Nu pot să spun că încurajez sinuciderea, dar nu îi învinovăţesc pe cei care aleg asta.Cred că fiecare om are dreptul să se sinucidă dacă simte că viaţa nu mai merita trăită.
Majoritatea oamenilor care ajung să se gândească la asta suferă probabil de diferite afectiuni psihice,si merita la fel de mult ajutor ca un om care sufera de o boala fizică.Am observat o ipocrizie a oamenilor când vine vorba de subiectul ăsta:majoritatea dintre ei ar considera acceptabil ca un om care sufera de cancer să aibă dreptul la sinucidere,dar când vine vorba de un om suferind de depresie,l-ar considera pe acesta laş dacă recurge la sinucidere,deşi de multe ori bolile mentale te pot face să te simţi mult mai prost decât cele fizice.
Am văzut răspunsuri de genul "Oamenii care se sinucid sunt niste inconstienti", ideea e că dacă un om a ajuns să facă un gest atât de disperat probabil nu mai gândea limpede în acele momente, nu îi doresc nimănui să simtă câtă durere şi disperare un om care suferă de depresie, schizofrenie, tulburare bipolară şi multe alte afecţiuni asemănătoare poate simţi.
Depinde de motivele care au stat la baza deciziei, noi nu putem judeca aceste fapte.
Salut!
Oamenii care se sinucid sunt niste inconstienti.
O seara placuta!
De ce sunt inconstienti?
Sunt incostienti de ceia ce fac, deoarece in viata asta sunt multe necazuri si daca de la un necaz ne-am sinucide toti ce rost ar mai avea sa traim pe pamant? Asa e viata cu multe necazuri...
Nu este frumos sa te sinucizi, il superi pe Dumnezeu si iti creezi pacate, eu unul nu m-as sinucide pentru nimic
Sinuciderea este cea mai mare greseala. Dumnezeu nu-i va ierta pe cei care fac acest lucru. Numai El decide cat traieste fiecare.
E o lasitate. Trebuie sa-ti infrunti viata! la toti ne este greu, dar asa e viata.
anonim_4396 întreabă: