| 354 a întrebat:

Ce se intampla cu utilizatorii de pe acest site? am observat ca atat fetele cat si baietii au un vocabular destul de urat,cum este posibil sa catalogheze pe cineva care pur si simplu a pus o intrebare si astepta un raspuns sau mai de graba un sfat in limita bunului simt! asta mi s-a intamplat mine, am pus o intrebare dupa care am primit raspunsuri jignitoare si nefondate la adresa mea! ce putem face? voua vi s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La unii, asta este gradul de cultura si civilizatie; altii, cred ca folosind asemenea limbaj, sint mai presus de ceilalti. Orice astfel de comentariu trimiteti-l la "contact" si fiti siguri ca se vor lua masuri.TPU nu incurajeaza asemenea limbaj.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CaRamElLa05 a răspuns:

Mie nu mi s-a intamplat pentru ca nu prea am intrebari, dar vad de multe ori, chiar acum nu demult am vazut cum cineva a pus o intrebare iar unu ia raspuns ca are ceva cu capu nu stiu ce, dar intrebare in fine era destul de normala. Nu inteleg una pentru ce mai sunt regulile fara jigniri luam totul in serios etc. Cred ca astfel de utilizatori trebuie de blocat numai strca tot aici si ne face sa ne pierdem increderea in toti si sa ne temem sa postam o intrebare.