What goes around, comes around, cred in aceasta zicala, am vazut-o manifestandu-se, daca faci rau ti se intoarce, poate asa vrea Dumnezeu.
Eu cred ca is povesti. Faptul ca se intipla ce spui, is pur si simpli coincidente, ori atit la dus pe respctivul biblica si a patit-o si el, mai devreme sau mai tirziu, dar nu prea atunci cand ei au facut acel rau.
Daca era ceva anume, care sa fi influentat chestia asta, s-ar fi intimplat ceva rau cu el atunci, dar deregula se intampla la distanta mare de la eveniment.
Pe care parte o iei, sau o introci, nu prea se leaga. Daca o bagi pe aiai cu religia, tot nu ieis, daca o bagi pe aia cu mecanica cuantica la fel, nici acolo, mai ales acolo, ar trebuie sa fie clar, imediat sa apara si raspunsu.
Religiosii o baga pe aia, lasa ca are dzeu grija, stie el cand si cum.
Povesti, odata xce nu ai la baza ceva, astea is doara povesti.
Si cum lumea e din ce in ce mai mare, coincidentele tind si ele sa fie la fel, posibilitatea ca si persoana care a facut rau sa pateasca ceva, este mare, de aia de multe ori se intampla.
Oricine face rau, mai devreme sau mai tarziu, intr-un mod sau altul, va plati! Este o lege universala a universului!
anonim_4396 întreabă:
Emilia19 întreabă: