| ___Enzo a întrebat:

Buna seara! Creatorul vaccinurilor Covid a fost arestat? Vaccinurile covid-19 nu sunt bune?

7 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Am auzit ca ar fi cercetat dar nu este un singur creator ci sunt mai multi

| LisaJulie a răspuns:

Vaccinarea e alegerea fiecaruia, nu a fost obligatoriu, se putea alege intre testare, vaccinare si trecerea prin boala! Eu nu l-am facut pentru ca mi-a spus doctorul de familie sa nu il fac dar am trecut prin boala

| StoicAnalysis a răspuns (pentru LisaJulie):

Eu l-am facut pentru acei anticorpi de care aveam nevoie.
Eu am luat-o logic si putin la risc. In primul an de covid nu m-am vaccinat pentru ca nu eram sigur de lot. Fiind primul lot de vaccin facut la repezeala ( de obicei un vaccin impotriva unui virus anume, se face in aproximativ 4-5 ani ), am ales sa nu-l fac din motive de siguranta. Insa in al doilea an cand am vazut posibilele reactii adverse si decese ( da, din pacate unii oameni au murit de la vaccin de la reactiile alergice ), mi-am asumat riscul sa il fac. Imi cunosc corpul si stiu ca nu am avut vreodata probleme cu alergiile sau nu am avut un sistem imunitar slabit. L-am facut, m-am simtit putin racit primele zile, dar macar mi-am facut imunitate. Si atunci cand ulterior am contactat si virusul covid pe bune, am trecut prin raceala mai usor probabil decat daca treceam prin ea fara sa fi avut acei anticorpi.

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Care, că n-a fost un singur creator, ci o echipă de cercetător în spatele fiecărui vaccin? Și sunt mai multe vaccinuri Covid, à propos.

| MihaitzaItza a răspuns:

Atentie user care promoveaza FAKE NEWS.

Antentie user RAU intentionat.

Atentie user trol rus.

Atentie.

| ___Enzo explică:

Albert Bourla

| AnneMariiie a răspuns:

Tot așa neg existența primului bogat al planetei.