Da este foarte adevarata aceasta zicala, pentru ca cand esti alaturi de persoana iubita tu incepi sa infloresti, sa te simti regina, sa crezi ca esti cea mai frumoasa sh cea mai fericita femeei pentru ca esti alaturi de acest baiat.
Da, este de multe ori adevărată, deși cam egoistă. Și se pune problema dacă poate sau nu fi vorba despre o dragoste adevărată.
Când am spus "egoistă", mă refeream la prima parte a citatului: "nu te iubesc pentru ceea ce ești".
- Dragul meu, dacă tot pretinzi că mă iubești, fii bun și iubește-mă ȘI pentru ceea ce sunt, nu doar pentru felul în care te fac să te simți!
Ai înțeles ideea.
Iar întrebarea ta mi se pare de-a dreptu' bizară și total pe lângă subiect, așa că n-o să răspund la ea.
Hai că am plecat să-mi beau cafeaua.
Te iert. Cum să nu te iert? Chiar dacă vii cu niște scuze puerile...
Ah, ce bine mi-ar prinde o CatWoman acum! Să-ți strunească un pic gurița aia obraznică și grăbită.
(Mi-a plăcut incăierare voastră de ieri și "sexul de după".
Ați fost simpatici amândoi.
Da' ghici de ce n-am votat! Că am ținut cu amândoi. )
Ceva de genul: ''vino, sa pot gasi calea spre mine.'' De argumentat? Inca n-ai inteles ca unele lucruri nu pot fi argumentate sau exprimate, ci doar traite, doar traite...
E adevarata! De ce? Fiindca iubirea te transforma fara sa vrei, devii un altul, te face mai bun, mai atent, mai fericit sufleteste! Cand nu iubesti esti mai introvertit, si nepasator cu tot ce te inconjoara, deci iti dai seama.traieste dragostea in toata esenta ei si vei intelege ce vreau sa spun.Succes!
Sa fiti iubiti!
Buna!
Iubirea schimba omul, iar dragostea face minuni.
Nu conteaza ce este omul, conteaza felul special in care te simti cand esti cu el.Frumoasa,unica,centrul universului.
Pai dc iubesti o fata? pentru ca e frumoasa? pentru ca e proasta? NU o iubesti pentru ca cand o vezi iti tremura picioarele ai ''fluturi in stomak'' ii duci dorul, pentru ca te face sa zambesti si sa te simti fericit si implinit la fel te iubeste si ea pentru ca tu o faci fericita si o faci sa se simta iubita, ii faci poftele.Pt ca cand esti cu o persoana radiezi de fericire si de bucurie! in concluzie te iubesti pentreu ceea ce esti cu ea(adica fericit, implinit, gelos ai toate sentimentele pe care le are un indragostit) funda
Cristinutzaa, ai scris un raspuns de toata pleazna. Cum naiba sa iubesc o fata, din moment ce si eu sunt fata?(si sunt hetero)
scumpo e valabil atata pentru fata cat si pentru baiat! in loc de fata pune cuvantul baiat vezi ce iasaeu tiám spus ce e cu argumentul! nu am facut referire neaparat la fata e vb si de baieti pur si simplu a fost un exemplu
Daca iubesti p cineva iti vei da seama si zicala este adevarata din 2 care se iubesc va iesi doar 1
N-am inteles partea cu,, din 2 care se iubesc va iesi doar 1 ''.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
XXXAlinXXX69 întreabă: