Well. un mic feedback, tema pentru blogspot interesanta, insa titlul "Suplimentul de Optimism" imi sugereaza culori mai vi decat tonul general al paginii si culorile mate ale headerului(mai vii, mai shiny dar fara sclipici :P ) de exemplu acest site http://www.pearsonified.com/ desii are o fotografie alb/negru si un fundal gri, toate conduc insa ochii spre continutul propriu zis al blogului(zona alba). Tema folosita de voi nu imi confera un ton upbeat(cel la care ma asteptam). Bej, cremul folosite pare conservator, dull, neutru.
Deasemenea titlul e prea mare intrand in Navigation pane-ul din stanga eclipsand logo-ul RSS Feed-ului.
Tema Player-ului de pe Myspace nu se integreaza bine in designul general al site-ului, plus, this is just a hunch, dar toate persoanele pe care le cunosc asculta muzica cand sunt la calculator, iar autoplay-ul pieselor de pe un site, te deruteaza complet, nu sti de unde vine cum sa opresti, esti si stresat ca bruiaza piesa pe care toata ziua asteptai sa o asculti. Aceasta nu este o recomandare sa il scoti complet de pe site ci sa il pui pe Stop, iar daca vizitatorul este curios poate da play de buna voie.
Articolul despre evolutia muzicii, nu ofera Suplimentul de optimism ci o parere despre declinul calitatii muzicii pop (pe care o impartasesc, insa nu m-a indrumat vad o ceva pozitiv in evolutia muzicii pop sau celei romanesti in general, oricum nu ii sunt fanul dar as fi sperat sa citesc ceva de bine)
Al doilea post, cu minireview-urile puteati sa il schimbati intr-un post per film cu un review mai detaliat, eventual un trailer.
Sugestie, nu stiu cat de extins este Facebook-ul in Romania, nici Twitter-ul, dar cu siguranta sunt mai raspandite decat digg, stumbleupon, reddit si del.ici.us
Then again I might be overanalyzing things, and read too much into them.
Ideea blogului este buna, daca face-ti postari dese si interesante poate as incepe sa il citesc, keep it up, si sper ca nu va suparat puricatul meu :)... oare cate greseli am in acest raspuns, folosesc ora tarzie ca si scuza pentru orice eroare depistata :P
Take care,
Ilisium
ElenaGhilbert întreabă: