| Mindfulness a întrebat:

Buna seara!
De ce îmi plac fetele doar albe? Îmi poate explica cineva? Eu sunt mulatru,sunt ciocolatiu și nu mă atrag deloc fetele care se aseamănă cu mine la culoare,decât cele albe! Am avut ocazia sa cunosc câteva fete creole și nu m-au atras deloc, in schimb sunt înnebunit după blonde cu ochi albaștri și verzi! Din păcate eu trăiesc într-o țară rasistă (România ) și blondele nu prea mă plac pe mine fiindcă eu arăt a țigan! Acum nu știu dacă arat a tigan că în unele țări străine eram confundat cu marocani! Eu nu știu o boaba in lb.romanes,limba țigănească! Vad că nu prea mă atrag deloc Rromele care sunt mai brunete, care au tenul relativ ca al meu. De ce? De ce sunt eu atât de diferit? De atipic?
Când eram mai mic eram marginalizat din cauza că eram mai închis la ten! Oare din cauza asta nu mai îmi plac fetele mai închise la ten? Sau nu are vreo corelație?

9 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Da, cel mai probabil treaba că ai fost marginalizat de mic, poate a avut un efect în această fază, cu timpul s-ar putea să îți dai seama că acele persoane doar au spus niște vorbe răutăcioase și atât. Până la urmă este alegerea ta cu cine vrei să fi împreună și nimeni nu are dreptul să te judece, faci cum crezi. Eu sper la un moment dat ca lumea să nu mai fie așa rasistă și la fel ca și în cazul celor din LGBT să se rezolve problema.

| Mindfulness explică (pentru Kufu95):

E trist că sunt așa perceput de societate,când eu nici măcar nu am furat în viață mea,nu fumez,nu mă droghez nu consum alcool nu ascult manele,nu mă îmbrac ca un cocalar! E adevărat că am devenit RĂU,dar din cauza ignoranței și a rasismului am devenit așa,dar nu deranjez pe nimeni nu fac rău nimănui,eu de abia ies din casa! Dar sunt un om bun nu sunt așa cum par aici dar m-am saturat și eu să fiu văzut altfel decât cum sunt eu cu adevărat! Având anxietate trebuie sa arăt latura dura nu pot arata slăbiciuni că o să fiu făcut KO de societate! Am văzut pe pielea mea ce înseamnă să fii un om bun,cat de urat ți-o iei de la prosti și proaste!
Știi ce e culmea? Că alea erau Rrome și se dădeau românce,dar am fost și de românce dat la o parte când eram mic! Eram mai negru, acum vad că am tenul mai deschis,nu știu cum naibii am albit laughing
Cu țara noastră dragă și mentalitatea mi-am dat seama cat suntem de penali și rai,ce e ciudat e că : mie nu îmi prea plac fetele care sunt colorate ca mine,dar tot la alea o sa ajung, nu scap laughing
Din păcate cred că o să devin tot mai rău fiindcă lumea nu știe cum sunt eu cu adevărat, nu mă prea cunoaște, asta că sunt eu mai retras, izolat.
Oricum am fost cuminte ca un sfânt ani de zile și tot așa eram văzut. Daca ești mai închis la culoare la noi ești condamnat să fii judecat și marginalizat.

| Kufu95 a răspuns (pentru Mindfulness):

Oricum, lumea te judecă din orice ai face și puțini oameni vor fi alături de tine cu adevărat și cam toată lumea se află în situația ta, deci nu doar tu treci prin asta.

| simplaexistenta a răspuns:

Pur si simplu nu-s pe gustul tau. Mie nu-mi plac baietii blonzi, ca exemplu. Numai cu exceptii, poate.
Pur si simplu nu-s genul tau, nu cred ca are relevanta faptul ca ai fost marginalizat

| Mindfulness explică (pentru simplaexistenta):

Când îmi pune una de aia o manea deja îmi dau seama că e mai bine singurhee hee
Tu ai tenul alb? Nu vrei sa fii printesica mea? happy

| simplaexistenta a răspuns (pentru Mindfulness):

Nu, îs neagră ca noaptea.

Sunt dispus sa fac parte din abisul tau întunecat si sa îl luminam împreună

| simplaexistenta a răspuns (pentru Mindfulness):

Parca aveai anxietate, hă? Un' s-o dus toata? Ia treci tu afara din casa si mergi la agatat, ca poate prinzi pe careva. Nț nț.

Când îmi place de o fata dispare.
Nu sunt eu de agățat, sunt puțin timid happy
Pe tine nu te agat, tu nu ești un obiect sa fii agățat, tu ești un om special.