| Elianna20ja a întrebat:

Bună seara de ceva vreme tot mă gândesc la moarte știu sună ciudat mai ales ca sunt tânără dar simt ca voi muri ca un fel aștept ceva rău și din câte am auzit eu oameni înainte să moară simt ca o să moară. Și întrebarea mea este oare ați avut sentimentul acesta?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Plictiseala induce tot felul de gânduri

| Violleta2022 a răspuns:

Nu te mai lua dupa prostii, ca aceia care-s pe moarte simt ceea ce tu nu ai cum sa simti.
Daca ai avea o boala mortala as intelege, dar pentru ca tu esti doar in depresie, stai linistita ca nu mori atat de repede si apoi, problema ta este tratabila si rezolvabila, daca mergi la psihiatrie si faci tratment serios.

| sierra1 a răspuns:

"mă gândesc la moarte... ați avut sentimentul acesta?"

cam devreme...rediscutăm asta peste vreo 70-90 de ani?

| TimberWolf a răspuns:

Posibil depresie?

| Elianna20ja explică (pentru TimberWolf):

Nu sunt în depresie doar îmi e frică de moarte și în ultima vreme am dureri ciudate de burta și bunicul meu a murit ca i s-a rupt burta și tot mă gândesc ca dacă pățesc și eu

| StoicAnalysis a răspuns:

Atunci ai face bine sa-ti traiesti viata la maxim.winking

| Mindfulness a răspuns:

Nu o să mori când vrei tu, chiar daca îți dorești sau nu crede-mă că nu se va întâmpla așa ceva. Și eu îmi doresc să părăsesc aceasta lume dar nu mor caii când vor câinii! Probabil ai anxietate, dar suna că tu îți proiectezi aceasta frica singura, aceasta frica indusă de tine cu timpul va crea un dezechilibru in creier și chiar va duce la anumite boli psihice. Ceea ce gândești atragi, e legea atracției.

| EestiSodalane a răspuns:

Da, am avut fix acu un an sentimentul asta