| Mosescu a întrebat:

Bună seara! De vreo 6 luni îmi apare la poarta în fiecare seara mai exact ora 22:00 o broasca, mi-a întrat și în casa, am omorât-o dar a apărut alta, în octombrie la ora 2:45 dimineata am auzit doua bătăi în usa ca și cum a bătut cineva pentru a întra, am zis foarte uimita da întra si nu era nimeni dar toată lumea dormea, mi-am auzit numele la 3 dimineața, iar pe tavan sunt urme formate din trei linii ca și cum ar fi pus cineva degetele, eu și familia mea nu prea am dat importanta, am fost la mănăstiri, dar acea broasca tot apare la poarta în același loc, fiind noiembrie.

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa mergi la medicul de familie sa-i povestesti asta. Te va ajuta el.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am fost la mănăstiri. Ai fost la mănăstiri ca să ce? Ce legătură are mănăstirea cu
1. broasca la ușă, poartă, timp de 6 luni. E același broscoi, timp de 6 luni? Și stă acolo la ușă special pentru tine, în loc să își vadă de treabă?
2. bătăile în ușă noaptea la 2.45
3. numele noaptea pe la 3
4. Urmele de degete pe tavan.
?
Crezi că preotul te rezolvă? Mai ales cu broasca?
Se numește ( nu sună frumos) paranoia. Para-noia, alături de gândire.
Și se rezolvă cu metanoia. Adică meta-noia, gândire schimbată, simplu, pocăință.

| johnnny123 a răspuns:

Și eu am permanent o broască la ușă.

Răspuns utilizator avertizat
| ReddY25 a răspuns:

Ciudată întâmplare

| NuCitescNotificari a răspuns:

Dumniezo vrea sa faci afaceri cu broaste testoase.

| AVAAVA a răspuns:

Doar mersul la mănăstire nu ajuta.
Cauta-ți un Duhovnic, ia un îndrumar de spovedanie și mărturisește-ți toate păcatele.
Roagă preotul sa îți citească din moliftelnic și tine canonul strict pe care ți-l va da.
Dupa ce termini canonul, și simți acea îndreptare, împărtășește-te cu Sfintele Taine.
Între timp, dar și după Sfânta Împărtășanie când trupul tău este curățat și l-a primit pe Hristos sa locuiasca in el, roagă preotul sa sfințească și casa.
Citeste în tot acest timp din Sfânta Scriptură și din Viata Sfinților, fa milostenie, si iubește-ți aproapele.
Posibil sa ai un păcat nespovedit.
Pe lângă Sfințirea casei, arde smirna și tămâie în casa într-o cațuie cumpărată de la mănăstire, dă-ți cu mir, și foarte important roagă-te. După ce spui rugăciunea Tatal Nostru, roagă-l zilnic pe Iisus Hristos sa te ajute.
Dupa ce scapi de aceste ciudățenii, continua sa te rogi, sa te spovedești și sa nu mai faci păcate.

| Mosescu explică (pentru AVAAVA):

Îți mulțumesc din suflet! Multa sănătate!

| Alina0124 a răspuns:

Multă lume care doar răspunde la mișto. Poate suna paranoia dar poate fi un blestem.

| Mosescu explică:

Ce poate fi, vreau un sfat sau un preot va rog frumos