| Hellboy96 a întrebat:

Bună seara,
Doresc un sfat la o problema pe care o am. Patima jocurilor de noroc și tragediile din viața personală m-au împins să fac credite mari la bănci mici (cu dobânzi mari) pentru a îndeplini dorința de a juca. Toate problemele din viață m-au făcut să uit că trebuie să fiu responsabil și am ajuns într-un punct în care datorez foarte mulți bani.
Aproximativ 8000 de lei băncilor, cu dobânzile in continua creștere.
M-am gândit la varianta sa incerc sa fac un credit mare (aproximativ 9000) pe o perioadă de 2 ani pe care as putea sa o achit lejer, cred eu. Am un venit stabil dar toate întâmplările m-au făcut să acționez impulsiv.

Ceea ce doresc sa știu este daca este posibil să îmi fac un asemenea credit și dacă ar exista vreo banca predispusa să îmi acorde o asemenea sumă de bani pentru a putea achita datoriile curente? Știu că 2 ani este mult dar îmi asum pentru că am făcut greseala și acum voi suporta consecințele. Cert este că nu voi mai pune mana pe așa ceva și după ce scap o sa îmi refac viața. Sunt într-o situație negativă și am nevoie de un sfat exterior strict legat de ideea pe care o am. Cea cu banca. Fac un credit cu dobândă mai mică pentru a scăpa de cele cu dobânzi mari.

Mulțumesc anticipat

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Nu pot sa cred ce vrei sa faci laughing NU, in nici un caz sa nu faci asta! Strategia asta te va afunda mai mult in datorii! Cea mai buna metoda daca ai putea imprumuta de la cineva dar banuiesc ca ai incercat asta si nu ti-a iesit. Atunci nu-ti ramane altceva decat sa dai inapoi in rate lunare cat poti! E cea mai inteligenta optiune ce poti face in momentul de fata! Daca te vei imprumuta inca o data la banca, ia-ti adio de la viata ta libera... laughing eu mi-am zis parerea acum tu faci cum crezi!