Ce semnfiicatie are aceasta viata in care crezi? Este cumva una grea in care trebuie sa muncesti pana nu mai poti ca sa poti obtine ceva? Sau una usoara, in care credinta este de ajuns?
1. Este acea viață care a început pe pământ acum 3, 8 miliade de ani și va mai dura 4.5 miliarde, până se stinge soarele, când vom pleca pe altă planetă, viață din care eu sunt doar o verigă. 2. Nu. 3 Nu.
1. Nu. 2. Nu.
Cum adica "cine crede in univers"?
La ce te referi?
Daca te referi la stiinta, asta nu e tot una cu universul.
Nu ma refer la stiinta.stiinta este doar o parte din Univers. NOI TOTI FACEM PARTE DIN ACEST UNIVERS. Universul este alcatuit din niste legi naturale, care se manifesta in viata noatra fie ca suntem de acord sau credem, ori nu. Universul ne poate onora cu sanatate, iubire, prosperitate si multe altele. Puteti citi cu totii despre LEGEA ATRACTIEI si sa vizionati documentarul The Secret. Exista si niste carti minunate : Secretul si Magia de Rhonda Byrne.
Tot nu mi-ai clarificat la ce te refereai prin "a crede in univers".
A crede in univers, adica a crede in Dumnezeu. Dumnezeu Este In Totul Si In Toate. Nu ar exista Univers fara Dumnezeu.Asadar,Univers=Dumnezeu,la fel cum Dumnezeu=Univers
"Cine crede in Univers sau in Dumnezeu?"
Cu alte cuvinte, ai intrebat "Cine crede in Dumnezeu sau in Dumnezeu?"
Logica ta e la pamant.
P.S. De ce spui "Dumnezeu. Dumnezeu Este In Totul Si In Toate. Nu ar exista Univers fara Dumnezeu.Asadar,Univers=Dumnezeu,la fel cum Dumnezeu=Univers" din moment ce nu ai absolut nici o dovada ca sa arati ca acest asa zis dumnezeu de care tot vorbesti, exista.
Incearca sa nu mai aberezi ca te faci de ras.
Cum adica sa "crezi in univers"? Nu e clar pentru toata lumea ca universul exista? Stele, planete, gauri negre etc.
Nu inteleg la ce te referi
Eu cred in Dumnezeu, nu ca am fost indoctrinat sau ca as fi psihotic cum afirma unii despre credinciosi, ci Dumnezeu mi-a aratat ca exista datorita experientelor din viata mea, datorita raspunsurilor la rugaciuni, a minunilor pe care le-a facut in viata mea si cel mai important lucru, pentru ca L-am simtit, i-am simtit prezența.
El m-a izbavit din toate necazurile si temerile mele, de acolo si motto-ul meu personal "Dumnezeu inainte de toate!"
Imi place raspunsul tau! stiai, totusi, ca Dumnezeu nu este nici femeie dar nici barbat?
Silvana2487 întreabă: