| iulia0514 a întrebat:

Bună seara dragilor!
În ultimul timp m-am contrazis aici cu cineva pentru că am zis ca sunt multe familii în care doar soția lucrează în timp ce soțul sta în bar! În orice sat din România mergi ai să întâlnești această situație și părerea mea este ca toată lumea știe asta dar el este de părere ca nu e adevărat și ca sunt foarte puține cazuri!
Întrebarea mea este următoarea voi ce părere aveți sunt sau nu astfel de famili?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Am văzut n situații în care soția obosita după munca mergea la birt sa își ia acasă soțul beat. Și unele din ele se mai alegeau și cu o bataie buna pe urma.

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate exista!

In satul meu era o femeie cu 11 copii - ( acum toti sunt bine mersi, asezati la casele lor, oameni in societate ) - ei bine, barbatul care ar fi trebuit sa aiba in jur de 70 de ani ) a murit acum mai bine de un an din cauza alcolului, nu a muncit aproape nici o zi in viata lui! Practic, aceea femeie muncea de dimineata pana seara pentru a-si creste cei 11 copii + a-si ingriji sotul!
El era mereu beat pe marginea vreunui sant, sau direct in sant dupa ce venea de la bufet, in timp ce ea lucra si le facea pe toate : cosea iarba, tinea animale, lucra la camp, facea mancare, uneori il mai si aducea cu roaba acasa de prin santuri.
La batranete, ambii aveau pensii, ea isi ajuta copii, el bea si mai fura si de la ea cand nu avea!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Bineinteles ca sunt, dar alea numai familii nu se pot numi.

| iulia0514 explică (pentru anonim_4396):

Biata femeie a trăi o viata grea și nu mai zic cât de umilitor a fost pentru ea să-și culeagă bărbatu mort de beat din șanț!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Eu il aruncam in vreun rau cand era apa mare si ziceam ca a cazut el, dar ea, saraca si acum ii duce flori la mormant!
Si nu numai ca a chinuit aceea femeie, dar i-a chinuit si pe copii, prin lipsuri si rusine!
Ea lucra de dimineata pana seara ca sa-si intretina familia numeroasa, iar el fie la bufet, fie horind ( cum se zice pe la tara ) pe marginea vreunui sant, sau in sant direct!
Asfel de barbati nu merita castrati, ci
omorati! Iar dupa moarte, nu flori pe mormant, ci un c*cat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Unele din raspunsurile de la aceasta intrebare are legatura cu subiectul in cauza

https://www.tpu.ro/......are-eu-de/

Citeste, sa-ti raspunda la intrebare, si de ce nu, pentru amuzament?! :)

Sincer îmi pare rău pentru ea dar adevărul este că și a are partea ei de vina! Îmi cer scuze dacă o jignesc dar cum sa te culci cu un astfel de specimen și sa mai faci și 11 copiii? Hai ca unu mai înțeleg da 11 e deja prea mult!

Mulțumesc, am citit toate comentariile sincer m-am amuzathappy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru iulia0514):

Da, e umilitor sa faca asta. Normal era sa il lase in sant si sa plece...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Unele cred ca se schimba cu timpul! Cea mai mare prostie a unei femei! Intre timp, pana se schimba el mai apar copii!
Nu-ti convine ceva, pleci! De la primul neajuns!

Din păcate uni oamenii preferă să stea asa în loc să plece!