anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara la toti
Maine dau test la germana, si sunt foarte obosita (dupa cum vedeti, este ora 9, 22), stiu ca nu trebuia sa las pe ultima clipa, dar credeti-ma ca zilele astea am avut multe lucrari (azi la mate, maine la germana, poimaine la istorie si lista poate continua). Acum, intorcandu-ne la test, vom da din verbe si timpuri (cosmarul oricarei limbi), si habar n-am cum sa aplic pe propozitii. Asa am facut si la engleza: am invatat totul despre acel mod sau timp dar n-am stiut sa aplic rapid regulile. Nu e vorba ca nu stiu chiar nimic la germana, dar sunt asa de obosita ca nu cred ca-mi voi putea recapitula ceva.
Niste metode de a invata eficiente?

4 răspunsuri:
| DarkShina5566 a răspuns:

Dar azi si maine nu se fac ore. Tu de ce faci ore? Foarte multe scoli au anulat cursurile pe baza problemelor meteorologice.

| RainOfColors a răspuns (pentru DarkShina5566):

Nu se fac ore doar in municipiul Bucuresti si in inca 11 judete, deci, probabil, XDarkAngel nu este din nici unul dintre judetele in care nu se face scoalabig grin

| asdasdqweqweqwrrqe a răspuns:

Striga achtung ich bin nazi (atentiune sunt nazist) si te dau afara din sala. ai scapat!

| Dobra_Grigore_1985 a răspuns:

In primul rand ai putea sa lasi internetul si sa te apuci de invatat. Daca tot nu merge, e de la mansarda.