anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună Seara!
M-am hotărât să-mi închid contul pe TPU. Înainte de toate aș vrea să știu părerea voastră despre decizia luată. Să-mi închid sau nu contul de pe site? Există useri care i-am ajutat sau am încercat să îi ajut și au fost mulțumiți? Părerea voastră contează!
Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| Elvina a răspuns:

De ce sa-l inchizi? Lasa-l! Mie imi place. Eu ma distrez in fiecare zi cand vad ce tampenii sunt unii sa gandeasca. Totusi ai si tu dreptatea ta si faci ce vrei. E decizia ta. Bafta!

33 răspunsuri:
| Xenya a răspuns (pentru Azµre):

...tu chiar ti-ai redus din activitate, deja sunt suparata! Si pe mine ma deranjeaza administratia deoarece am fost jignita de un user si nici macar nu i-au suspendar contul chiar daca au spus ca asta vor face! Chiar daca sunt o persoana care tine foarte mult la respect se poate spuna ca iert anumite lucruri dar nu uit! In decursul timpului am invatat ca doar oamenii care stiu sa vorbeasca merita respect si atentie, restul trebuie trimisi inca o data la scoala! happy
Am inceput sa ignor toate rautatile si asta te rog si pe tine sa faci! happy O zi minunata in continuare!

| CrazyPittica a răspuns:

Sunt de acord cu Xenya.Ai ajutat multa lume care a avut nevoie de tine si iti multumim! Cat despre rautati? Ignora-le! O zi minunata sa ai!

| de2ed a răspuns:

Inchide-l ma doare la banana