Esti nesimtit si probabil un posibil violator dupa parerea mea dar sa stii ca au si femei care au reusit sa treaca peste viol. Cu greu dar au reusit, daca aveti **** va credeti stapanii lumii. Nu e chiar asa, cei care sunt cu adevarat oameni stiu ca violatorii sunt sunt inferiori mult rasei umane, nu pot fi numiti oameni dar nici animale, ca animalele macar nu au ratiune. iti dau 2 exemple, lady gaga si madonna au trecut peste viol si vezi cum au ajuns, nu au uitat experienta ingrozitoare prin care au trecut dar sunt ok.
Ma, tu gandesti?) NU E NICIO SANSA sa ti se intample asa ceva in somn si sa nu simti.
Chiar daca dormi ca lemnul? vorbind la modul cel mai serios acum
Evident ca simti, dormi, nu esti in coma. Acum fara suparare, cum naiba te poti gandi la asa ceva?
Am adormit cu cineva strain in apartament. Colega de apartament l-a adus zicand ca e prietenul ei dar nu stiu ce sa cred, nu ma inteleg cu ea si asa am ajuns sa ma gandesc la asa ceva
Esti paranoica, eu am calatorit vara asta cu straini si am dormit 5 in camera (baieti+fete), crezi ca a intrat vreo fata in depresie? E imposibil sa se fi intamplat ceva, stai linistita.
Nu stiu ce sa zic, dar eu chiar am ajuns sa iau antidepresive din cauza asta. sper din tot sufletul sa nu se fi intamplat nimic
Nu are cum poate daca te sedeaza atunci nu mai poti reactiona da de simtit tot simti
Da, uneori. Chiar as vrea sa aflu si parerea altor oameni
Ma indoiesc ca n-ai simtichiar si asa.
Tu razi acum dar de luni de zile ma intreb daca nu am trecut prin cine stie ce situatie ingrozitoare. Sa fie asa cum zici tu dar nu stiu ce sa mai zic, eu am ajuns intr-o stare proasta din cauza asta si nu stiu ce sa fac
Nu te mai gandi la astaE imposibil, mai ales daca erai virgina.