| Fhdhdj a întrebat:

Bună seara! O sa primesc ceva prin posta cu livrare la domiciliu si voiam sa stiu daca o sa fiu anunțat sau ceva. Se procedează la fel ca la curier? Si cam in cat timp o sa vina?

5 răspunsuri:
| Rares15Florin a răspuns:

Nu veti fi anunțat decat daca va fi trimis prin mandat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai postat în categoria greşită.
Indicat ar fi să pui această întrebare în categoria Informaţii utilitare.

| JicaContra a răspuns:

La posta nu stiu, dar toate firmele de curierat trimit un sms si iti dau un telefon inainte sa vina, sa nu vina degeaba

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mie imi vin coletele din China prin Posta Romana, iar situatia e cam proasta; postasul vine pe jos, doar cu o geanta. Nu poate duce prea multe colete, ideal ar fi nici unul. Uneori ma suna si merg eu la posta sa il iau, alteori le lasa aiurea pe la usa.
E un serviciu foarte prost, comparativ cu o firma de curierat. Mai ales din cauza timpului foarte lung de asteptare. Un colet din Cehia a venit intr-o saptamana, printr-un serviciu DHL, dar livrat in tara de Cargus. Nu sunt sigur daca din Cehia, eu de acolo am comandat, iar pe colet scrie de Germania; oricum, serviciul este impecabil, spre deosebire de cele care ajung la posta.

| MarianWLF a răspuns:

Ar trebui sa fii sunat, dar in caz ca nu esti acasa nu e problema, o sa iti lase in posta un mandat, iar cu acela te duci si ridici tu coletul.