Deci ca sa o spun asa ti-ai cam cautat-o cu lumanarea!
Eu nu-ti spun ca esti urata ( nu a spus asta nimanui, eu nu critic), esti chiar draguta, dar inceteaza sa pui intrebari degenul pentru ca s-ar putea sa starbsti lumea impotriva ta.
Dar o sa te intrebi, de ce?
Iti raspund eu, tara in care te afi este Romania, si aici esti marginalizat ca dracu'.
Pot spune ca raspund in numele tuturor la prima ta intrebare, "De ce nu aveti poze de profil?"
Unii vor sa-si pastreze identitatea, pentru a nu se face de rahat cu intrebarile /raspunsurile pe care le dau/pun.SAu pur si simplu nu vor ca lumea sa stie cine sunt.Sunt si persoane carese cred prea "urati".La aia n-ai ce sa le faci, odata ce le-a intrat acest rahat in cap nu-l mai scoti!
Decat sa stai 10 ani sa le explici ca fiecare are o latura frumoasa, si ca nu sunt urati, asa cum cred ei, mai bine iti pui streangu' de gat!
Acum serios? Te-ai apucat sa intrebi baietii din ziua de azi, daca le plac fetele nemacchiate?
Fata mea acum nu mai sunt"gentalmani", acum sunt numai cocalari care doresc fete cu forme, pe care le pot folosi ca sa isi bage p****u in ele.
Si cam atat am avut sa-ti spun!
Am vrut sa te readuc cu picioarele pe pamant.
Acum serios nu suntem in basme si povesti...
Faza la mine e că nu mă consider nici urât, nici frumos. Nu sufăr nici de mine dar nu am niciun motiv să mă consider urât atâta timp cât unii săracii chiar au probleme cu acest aspect...Eu sunt pe principiul că ai atât dreptul să mă placi fizic sau nu și dacă constituie un aspect important pentru tine, ai dreptul să stai în preajma mea sau nu. Însă nu am genul de complexe și nu am avut niciodată...
IOS-ul face toţi banii. Am iPhone 4s de 4 ani şi merge ca în prima zi. Bateria a trebuit să i-o schimb odata ce-i drept dar în rest n-am avut probleme gen restarturi din fabrică din juma în juma de an ca la Androiduri. Nu ma zic că nu am viruşi sau orice alte probleme de **** pe care le ofera Androidurile. Şi am mulţi prieteni cu iPhone-uri vechi de 3-4-5 ani care la fel, merg ca noi. Până nu îl ai la mână nu poţi să spui că e un rahat.
Viruși ai dacă nu știi să umbli pe el Nu pot să îmi dau cu părerea de fluența sistemelor de operare însă Android mi se pare mult mai la îndemână și de asemenea sunt mult mai multe aplicații pe el!
Nu-i adevărat darling, cum a spus şi GalwayGirl, asta e România. În Occident nu vezi aşa ceva, să se ia cineva de fizicul tău. Românii sunt foarte fiţoşi. Când am fost în Belgia am observat că atunci când oamenii ieşeau în oraş se îmbrăcau în haine de casă, papuci chiar, prea rar vedeam o femeie machiată sau macar putin aranjată, acolo conta mai mult felul în care vorbeşti, te comporţi decât felul în care arăţi.
Draga fizicul conteaza oriunde pe planeta asta, asta e prima impresie aspectul fizic, nu e vorba de Romania pur simplu oamenii frumosi sunt mai populari si mai iubiti decat cei care sunt urati, nu se ia de fizicul tau ca nu e frumos dar tot prima impresie este aspectul fizic, sa nu crezi ca acolo vezi urati cu fotomodele sau invers
Nu-i adevărat, ba chiar în Appstore sunt cam toate aplicaţiile de care ai nevoie, dar sunt puţine şi verificate, sigure. În Magazin dacă îţi trebuie o aplicaţie pentru ceva trebuie să descarci vreo 4-5 până dai de una bună. Cât despre viruşi, nu ştiu ce mod de utilizare avansat ai tu ca sa nu mi se oprească melodia pe Youtube ca să îmi bage vreo reclamă. Nu mai zic că nu poţi să vezi un film sau orice că se virusează ca naiba.
Nu știu ce aplicație Youtube ai tu căci și varianta IOS are aceeași aplicație dar pentru IOS. Nu prea mi s-a întâmplat chestia aia neapărat de care zici cu 4-5 aplicații iar dacă mi s-a întâmplat mă bucur că am de unde alege, e un avantaj Majoritatea preferă clar Android din ce am văzut, însă poate e și o chestie de preferințe. Ca telefon și ca parte hardware clar nu sunt bune ca și calitate-preț, pe asta o garantez. Ca și software, eu cred că Android e mai bun. Oferă mai multe aplicații, în principiu. În rest ca și interfață și altele sunt păreri contra și pro.
" Va rog pe cei care faceti alti oameni pe site-ul asta urati, va rog sa va puneti si voi poze de profil cu voi ca sa fie egalitate."
Și dacă te fac urâtă dar admit că și eu sunt urât? De ce te încălzește pe tine, tu tot urâtă rămâi. (Teoretic, nu mă înjura).
Haa ce vorbesti tu acolo? Lasa specificatiile alea din josul paginii. Asa imi mai spunea unul ca Samsungul e mai bun ca iPhone-ul pentru ca are 4 GB memorie pe cand celalalt are numai 3. Nu comparati mere cu usi. Eu ti-am spus, iPhonurile le ai ani buni ca noi, pe cand Androidurile in doi ani se fwt de tot. Am un prieten cu S7 si dupa jumatate de an mergea ca naiba, nici nu ii apareau apelurile pe ecran. Atunci i-a dat primul restart din fabrica. Primul. Si totusi e un telefon cam scump. Nu mai spun de design, unde din punctul meu de vedere iPhone-ul castiga detasat. E foarte subtire si se simte al naibii de bine la mana, pe cand Samsungurile de exemplu sunt foarte mari si groase. Noroc de marginea aia curbata.
Intr-adevar, in pretul lor sunt inclusi ceva bani pentru publicitatea pe care si-o fac, dar cine nu-si permite sa nu-si ia si gata, ca nu cred ca e cineva pe aici care sa-si dea painea de la gura pentru un iPhone.
Pari genul de persoana care are nevoie de evaluare din partea celorlalti.
Idk, eu una nu pun poza cu mine sa nu fiu atacata...