| Căpșunica2 a întrebat:

Buna seara, pe voi ce va motiveaza sa va atingeti obiectivele?

Răspuns Câştigător
| AllNone a răspuns:

1) DORINTA. Ea ma determina sa imi depun toata munca pentru a resui
2) AMBITITA ( MOTIVAREA) este la fel un mijloc de reusita
3)INCREDERE IN MINE. Fara ea, degeaba.
4) GANDESTE LA RANG INALT. Gandirea de acest tip ajuta extrem de mult (de multe ori nici nu ne dam seama cat de mult ). De exemplu, daca (de exemplu) trebuie sa deschid o afacere, nu ma gandesc la,, ceva micut, care sa imi aduca un venit decent'', ma gandesc la ceva gen,, O firma cu adevart, o corporatie care sa ajute intreaga economie prin asigurarea unui loc de munca pentru mullti oameni, si care venit sa il maresc odata cu extinderea (ex: fabricii)
Sau alt exemplu :,, Ma gandesc sa citesc si eu ceva, cam 3-4 pagini pe zi '' Nu, ar trebui :,, Citesc romane, buletine zilnice de stiri, etc, cam 10 pagini in sus''
Sa sti ca atunci cand spui,, Vreau sa deschid cea mai mare afacere '', procentele de reusita scad de la 25% pana la 75%. (Asta depinde de tine), de aceea estebine sa gandesti la rang mare.
5) PREGATESTETE DE PROBLEME SI FI GATA SA LE INFRUNTI. Cu siguranta vei intalni probleme, insa cel mai important este sa fi pregatit pentru orice situatie si sa le infrunti.
Un exemplu:Când fabrica lui Thomas Edison a fost mistuită de flăcări, reacția lui imediată a fost "Valoarea acestui foc este că toate greșelile noastre au fost șterse. Slavă Domnului că o putem lua de la zero". Edison avea atunci 67 de ani. A doua zi de dimineață, Thomas Edison și-a chemat muncitorii la lucru pentru a elibera locul și a începe reconstrucția fabricii. Câți oameni de 67 de ani cunoști, care ar reacționa astfel?
6) CAND FACI CEVA, CONCENTREAZA-TE DOAR PE ACEL LUCRU. Nu te lasa distras de telefon, teleizor, etc. Departeaza-te de ele atunci cand faci ceva. Si incearca sa lasi problemele deoparte. Daca lucrezi la un plan profesional, lasi deoparte problemele emotionale.
7) NU TE MULTUMI GEN :,, LASA CA E BINE SI ASA ''. Aplica aceasta formula doar pentru ai incuraja pe altii, ATAT!
8) AI INCREDERE IN DUMNEZEU. Chiar daca se intampla ceva neplacut, stie el ce face. ( De exemplu ar putea avea consecinte mai rele in viitor)

Daca ai vrea mai multe idei, exista foarte multe carti despre cum sa le indeplinesti pe cele de mai sus(daca ai nevoie, imi poti scrie un mesaj )si sa primesti alte idei.

Sper ca ti-am fost de ajutor. =)

| Căpșunica2 explică (pentru AllNone):

Da, multumesc mult.

12 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Celelalte persoane.

| LoveSleep a răspuns:

Ce-s alea obiective?

| Căpșunica2 explică (pentru LoveSleep):

Obiectiv in sens de scop.

| Doub a răspuns:

Necunoscutul

| LoveSleep a răspuns (pentru Doub):

Abia aștepți să vezi ce se ascunde după tomberonul ăla imens noaptea când te plimbi prin Ferentari.

| Doub a răspuns (pentru LoveSleep):

Uhh, deci acolo erai.

| gemeni6226 a răspuns:

Faptul ca dupa ce imi ating obiectivul in mod garantat o sa ma simt mai bine.

| deeeaqq a răspuns:

Lenea.
Maică-mea zice că sunt prea leneşă ( zice adevărul ) şi vreau să-i arăt că nu-i chiar aşa.
Eh, uneori şi dorinţa, mai rar.

| Aberdeen a răspuns:

Uneori, alte persoane. Adesea, ambiția și dorința.

| playermessi a răspuns:

Foarte mult

Întrebări similare