| CassieII a întrebat:

Bună seara.
Pentru cine ține postul Paștelui, îmi puteți sugera niște rețete de mâncare de post pe care le consumați în timpul postului? Chiar și rețete dulciuri de post.

Mulțumesc frumos!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ardei umpluti in care pun pe langa orez si ceapa,morcov,patrunjel verde,cantitati egale si destul de mari sa iasa dulci.
Negrese de post.
Cartofi la cuptor cu mărar.
Urzici cu usturoi.
Supa crema de linte,să contină un cartof crud dat pe razatoare,suc de rosii,telina,morcov, la sfarsit un pic de menta uscata, un pic de ienihabar, putina scortisoara.
Ciuperci champinion la cuptor, torni un pic de ulei pe ele si pui câte o măslina kalamon unde a fost piciorusul.
Salata din morcov ras si sfecla rosie cruda cu ulei de masline si lămaie

5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Postul pastelui e cel mai greu, daca vei cauta informatii vei gasi ca se tine cu apa, paine si legume fierte, cu unele zile de dezlegare.

Asa retete de post gasesti peste tot, e plin internetul.

https://marianicutar.ro/......de-minute/

| TimberWolf a răspuns:

Doua oua moi dimineata si seara.

| LisaJulie a răspuns:

Salata cu roșii, castraveți și măsline, paste cu sos de roșii și măsline, paste cu ciuperci, moussaka de post cu legume, cartofi la cuptor cu rozmarin, fasole bătută, ciorba de fasole, mâncare de mazăre, ciorba de fasole verde, ghiveci cu fasole verde, cartofi și sos de roșii, poți prepara și un ketchup de casa, ciorba de legume, mâncare de dovlecei, pizza de post, paella vegana cu legume! Negrese de post, prăjituri cu gem de prune sau capsuni, clătite de post cu dulceață! Este un site cu rețete de post trebuie doar sa cauți simplu,, Rețete de post"

| Fatamuntilor a răspuns:

Hai ca iti da eu o reteta de negresa de post foarte spornica si ieftina
Ai nevoie de 800 gr faina, 400 gr zahar, 2-3 linguri cacaua, un borcan de gem mai acrisor, 1 lingura bicarbonat de sodiu si stins cu otet 200 ml ulei, cam 1litru de apa.
Amestecam ingrendintele uscate(faina, zahar, cacauna )Sepatat punem bicarbonatul si otetul si lasam sa actioneze. Urmeaza borcanul de gem (sau dulceata), u leiul si apa minerala.Nu toot timpul e necesar un litru, uneori mai pun si 800, aluatul trebuie sa aiba consistenta unui chec mai grosut
Se pune totul intr-o tava mare(a mea are 45/20/5 tapeta cu hartie de copt cam o ora sau pana trece textul scobitorii.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Când vine vorba de gătit în bucătărie nu rețeta contează,nu ar trebui să existe reguli,importantă e creativitatea fiecăruia și cu ingredientele pe care le ai la îndemână să faci o mâncare bună.Tu știi cel mai bine ce îți place și ce nu,așa că ai posibilități nelimitate de a combina fructele și legumele preferate, paste, alune, nuci, semințe. Îndrăznește să te "joci"!