1. Nu există forma de asociere legală numită agenție. SRL sau ONG, sau Fundație. Dacă respecți legislația, poți înființa orice.
2. Ca să poți, trebuie să știi ce vrei ( nu numai denumirea) și să ai destui bani pentru asta.
3. Ce consrucție? Se pare că nu știi ce vorbești.
4. Să înveți despre, până îți iese fum din creier, că deocamdată visezi la greu.
Există Agenția Spațială Română.
Poți colabora cu ea.
https://ro.wikipedia.org/......%A2n%C4%83
Câți ani ai? Ai mai mult de 12 ani?
Sau ai terminat facultatea de aeronautică spațială?
Ești major? Ai peste 18 ani?
Atunci spune-ne ce fumezi.
Păi i-a gândește puțin.
Cineva care vrea să afle câte ceva despre tine intra pe profilul tău și citește toate întrebările pe care le-ai pus până acum.
Și care crezi că va fi concluzia?
Vrei să faci : agenție spațială, inginerie nanotech, laptop cu hologramă 3D, arme laser și plasmă, să-ți lungești viața până la 1000 de ani, să înființezi o grupare antiteroristă, familia ta să preia conducerea României, să descoperi călătoria în timp, etc.
Iar dacă spui că ai 22 de ani, e extrem de grav.
Pentru că ești cam rupt total de realitate.
(asta dacă nu cumva ai descoperit deja călătoria în timp și vi din viitor dar nu vrei să ne spui )
Pai in primul rand, este ceea ce am visat sa fac in viitorul apropriat. Este ceva rău dacă vreau sa îmbunătățesc România pentru binele nostru?
Scuze ca am pus întrebarea dacă e posibil sa îmi măresc viața pana la 1000 de ani, dar am pus-o pentru ca am crezut ca este o posibilitate pentru așa ceva, ca și oamenii întrecut au trăit pana la 1000 de ani, și dacă exista ceva care sa dea voie pana la 100 de ani, de ce sa nu existe ceva care sa dea voie pana la 1000 de ani? Asta ma gândeam.
Uau, toate intrebarile tale se invart in jurul acelorasi subiecte puerile.
Mai iesi si tu din casa, ca nu orice zboara se mananca.
Nu înțeleg, ce vrei sa spui prin asta?
Banii.
Pai pot cere ajutor de la Uniunea Europeană pentru așa ceva.