| Lamaitzza a întrebat:

Sa incep cu inceputul, de cand eram micuta micuta m-au atras culorile, foile, desenatul si chestii din astea. Si. am desenat ceva in ultimii ani asa ca m-am gandit eu asa " Hm..imi fac frumos o pagina de facebook si imi pun acolo cateva desene, poate primesc cateva pareri. ". Imi plac foarte mult anime-le si desenez destul de des anime :d, dar si naturi statice peisaje etc. Nu ma pricep foarte bine insa este ceva frumos, relaxant, ceva ce imi place.
Si ma mai gandeam eu asa ca voi sunteti bine-voitori si ca o sa acesati link-ul asta : http://www.facebook.com/CuloareHartie?ref=hl si o sa imi scrieti aici intr-un comentariu sau acolo cateva pareri, sugestii, critici ce vreti voi. Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite eu mi-am dezactivat contul de facebook asa ca o sa iti las parerea mea aici. Desenele tale sunt SUPERBE! deci chiar ai talent, bravo tie, continua sa desenezi in continuare!

| alexarabu32 a răspuns:

Serios? alea sunt desenele tale? mama... ce tare... frate. chiar ai talent maii. continua tot asa ce as vrea si eu un desen dinalaaaa frate.

| Lamaitzza explică (pentru alexarabu32):

blushing. Waw, da chiar sunt ale mele mi-ar fi si rusine sa pun desenele altcuiva pe numele meu. Ma ajuta mult incurajarile astea, cateodata cand pictam sau desenam si vendeam ca nu imi iese cum vreau imi venea sa plang si ma gandeam ca mai bine renunt, ca nu ma pricep si asa mai departe. Multumesc tuturor!

| alexarabu32 a răspuns:

Sa nu renunti chiar daca nu iti iese ceva. asta este toti mai gresim dar tu ai talent nu gluma

| Alecsa a răspuns:

Desenezi foarte frumos. love struck