| Nicole2000b a întrebat:

Bună seara,
Ştie cineva dacă elevii de clasa a VIII a care au rămas corigenti mai au sanse ca după sesiunea de corigenţe să intre la un liceu, mai există şi o a doua sesiune de evaluări naţionale? În condiţiile în care nu pot intra la un liceu, ce opţiuni au? Nu am găsit pe internet niciun material care să mă lămurească.
Vă mulţumesc mult pentru timpul acordat.

1 răspuns:
| Psychopath a răspuns:

Da, mai pot intra la liceu, dupa sesiunea de corigenta, daca au trecut, merg la nu stiu ce institut toti corigentii, si acolo vor completa niste fise cu datele lor, si le vor fii afisate cu un proiector (la noi asa a fost acum ceva timp) liceele cu locuri libere, si pe fisele alea vei avea liceele respective cu numele lor, va trebuii sa scrii in ordinea preferintelor liceelor, la care ai vrea sa intrii, pui primul liceu, la care nu chiar atat de mult, pui al 2-lea, daca nu vrei sa ramai fara liceu, adica sa ramai pe dinafara si sa nu intrii, va trebuii sa pui cat mai multe, oricum te limitezi, pentru. ca pe videoproiector, vor fii afisate liceele cu cate locuri libere mai sunt, si la ce profil, oricum nu prea e sansa sa ramana cineva pe dinafara daca pune multe. VOR INTRA DOAR LA LICEELE CU LOCURI LIBERE. Si criteriile dupa care vor intra acolo sunt, dupa medie, de ex. tu vrei sa intrii la George dragos, si ai pus primul liceu preferinta, si ai media pe cei 4 ani " 9 " de exemplu, si ceilalti mai mica ca tine, atunci tu vei intra acolo, se intra dupa cele mai mari medii, si dupa ordinea in care le-ai asezat.