| aurelgabriel a întrebat:

Buna Seara TPU!
Am 23 de ani si vreau sa va intreb de ce nu gasesc o fata care sa nu minta in primul rand si ea sa fie fecioara si care nu a pupat niciodata un baiat?

De ce nu se intampla asta?
Astept raspunsuri sincere.

Va Multumesc!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Traim vremuri grele / oricine minte sau minte in scop benefic personal. Daca recunoastem toti ce prostii am facut nimeni nu ar mai avea relatie azi

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

... o fată care nu minte, să fie virgină, și care nu a pupat niciodată un băiat,...

Cred că numai la grădi mai găsești așa ceva. ))
Cele din clasa pregătitoare deja stiu să mintă. Și au mai și pupat vreun coleg.

Acum, serios, ce cauti tu există, dar de obicei fac parte dintre fetele credincioase (ortodoxe, penticostale, baptiste etc), care sunt evlavioase și merg in fiecare duminică la biserică. Multe dintre ele asteaptă băiatul potrivit, care să le semene, inclusiv in credință.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mai lasa din pretentii. Nici sa se pupe nu au voie fetele?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu e normal asa ceva la o fata de 23 de ani, poate la 13 ani dar nici acolo nu poti fi sigur.
Baieti mai gasesti din astia cu zero contact cu sexul opus, chiar multi in ziua de azi dar fete NU
Acum e bataie mare pe fete, odinioara fetele se maritau ca erau obligate asa era normalitatea.
In ziua de azi fetele sunt independente fac ce vor, si nu toate sunt dipuse sa devina neveste iar cele care sunt dispuse au asteptari mari ca isi permit.

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Se întâmplă asta fiindcă nu cauți unde trebuie. Fetele mari și cuminți sunt o raritate.