| Diiiiiia a întrebat:

Bună seara TPU! :*:* Am o problemă. Din 5 în 5 minute îmi apar pe desktop diferite reclame în Internet Explorer. ba cu Taiwan, ba porcării dinalea cu,, scrie pe tabla,, sau cartoon yourself. În fine, sunt multe. Din ce cauză? vreau să spun că mi-am scanat calculatorul, viruşi au fost detectaţi şi i-am scos, dar acele ferestre tot apar şi am mai scanat odată pc`ul şi nu a fost detectat nici un virus. [[ps: nici pe messenger, nu văd ce îmi scriu restul sau ce scriu eu. vreau să spun că fereastra apare, însă nu văd nimic din ce scriu eu sau cealaltă persoană. L-am dezinstalat şi l-am downloadat din nou, dar fără rezultat]] ce so fi întâmplat OFER FUNDĂ + folositor happy [ dau fundă şi folositor, şi la întrebarea mea de data trecută persoanei care mă ajută acum. ] HEEELP! REPEDE, VĂ ROG!sad

2 răspunsuri:
| userr a răspuns:

Inca ai virusi, am avut si eu candva aceasta problema, dar e o solutie descarca spybot search and destroy(cauta pe google programul e gratis)si fa o scanare cu el.Insa mare atentie cu programul deoarece e foarte periculos, risti sa iti strici sistemul! cauta pe net tutoriale sau mesage to me si te voi ajuta!

| Traian a răspuns:

E un virus