| georgemarius a întrebat:

Buna seara TPU! As dori sa-mi spuneti ce cale exista pentru un transfer de la o scoala la alta IN TIMPUL SEMESTRULUI? Va rog foarte mult sa ma ajutati, o sa cad in depresie daca mai raman la acest liceu. sad

Răspuns Câştigător
| Dia007 a răspuns:

Nu poate fi numai vine profesorilor George. Pe viitor intreaba de 2 ori ce vor exact ca sa nu intelegi gresit tu tema. Nota scazuta la purtare pentru un film pe tema data nu e de obicei degeaba. Numai mentionand tema imi da de inteles ca totusi profesorul ala nu e tocmai batut in cap si stie ce preda, cat despre obiectele celelalte, consider ca trebuie sa fii mai atent la ce ti se cere si ce ti se preda. Atentia la ore e importanta

6 răspunsuri:
| Dia007 a răspuns:

Discuta problemele tale cu parintii si propune-le sa te ajute sa te transferi la alt liceu. Ar trebui sa poti primit informatii despre posibilitatea de transfer direct de la cadrele didactice ale liceului in care esti, poate un secretar sau chiar directorul. Poti intreba ca si cum un amic de-al tau ar vrea sa se mute la un liceu si vrei sa culegi informatii despre care sunt [procedurile de transfer. Sau, merge unul din parinti la Inspectoratul Judetean Scolar si acolo sigur i se vor raspunde la toate intrebarile.
Eu sper sa iti fie bine, oricunde ai fi. Tine-ne la curent cu ce ai facut
Dia ^_^

| georgemarius explică (pentru Dia007):

Am vorbit cu parintii mei. Dar peste tot pe unde am fost mi s-a spus ca nu este legal transferul in timpul semestrului. dar am citit pe net ca este legal in anumite conditii.o adeverinta medicala. schimbare de domiciliu. Chestia cu adeverinta medicala este chiar interesanta deoarece eu am probleme si cu ochii si cu coloana si examinarea se face de catre Directia de Sanatate Publica.Nu cred ca este asa greu sa convingi un medic laughing

| Dia007 a răspuns (pentru georgemarius):

George, scuza-ma ca intreb, dar care este de fapt problema? De ce vrei atat de mult sa te transferi? Scuza-mi curiozitatea.

| georgemarius explică (pentru Dia007):

Pai din cauza profesorilor, am prezentat un proiect in care am avut si un filmulet mai violent, dar voiam sa facem o paralela intre scoala interbelica si scoala din prezent. si. ne-a pus nota 2 la toti din proiect si un punct la purtare scazut, doar pentru un nimic. asta e happy si majoritatea profesorilor sunt asa. de ex. la biologie daca iti preda ceva gresit si nu iti dai seama. tot 2 iti pune in catalog.

| Dia007 a răspuns (pentru georgemarius):

Nu poate fi numai vine profesorilor George. Pe viitor intreaba de 2 ori ce vor exact ca sa nu intelegi gresit tu tema. Nota scazuta la purtare pentru un film pe tema data nu e de obicei degeaba. Numai mentionand tema imi da de inteles ca totusi profesorul ala nu e tocmai batut in cap si stie ce preda, cat despre obiectele celelalte, consider ca trebuie sa fii mai atent la ce ti se cere si ce ti se preda. Atentia la ore e importanta

| Quanah a răspuns:

In timpul semestrului este aproape imposibil sa reusesti sa te transferi. In legatura cu depresia ta, asa am fost si eu in clasa a IX-a happy. Nu cunosteam pe nimeni, imi era dor de fostii colegi, credeam ca toata lumea are ceva cu mine. Insa nu este asa tongue. Totul depinde de tine sa te integrezi.

| georgemarius explică (pentru Quanah):

Nu e vorba ca nu cunosc pe nimeni. sunt profesorii foarte nebuni. mi s-a scazut un punct la purtare pe degeaba. pentru ca am prezentat un filmulet violent intr-un proiect. dar de fapt am vrut sa fac o comparatie. in fine nu conteaza. In Romania cam tot este posibil. pile sa ai happy