| adriana_sw33ty_angy a întrebat:

Buna seara TPU, buna seara dragi prieteni. Ce faceti? Sper din suflet ca sunteti bine sanatosi cu totii! Imi este foarte dor de voi, dar inca nu ma simt complet "refacuta", fapt pentru care sa zicem ca voi mai sta o perioada "pe tusa". Dar nu asta este asa important, cel mai important pentru mine in acest moment este sa stiu ce mai faceti, sunteti bine sanatosi...Am intrat ca sa va spun ca intr-adevar va simt ft mult lipsa la toti si nu in ultimul rand: Sa ii urez lui Bro un sincer si calduros "LA MULTI ANI", Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubit si fericit in fiecare moment al vietii tale. LA MULTI ANI!

pe. s-Bro scuze ca am venit asa tarziu cu aceste urari, dar nu am stiut. sad

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Ai rezistat mai mult decat ma asteptam. Ma simt ca la gimnaziu acum (yupiiiii, nu stiu smiley-ul ala de pe mess care imbratiseaza)
Revelion placut! happy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Craciun fericit!

| Gabystelistu95 a răspuns:

Sarbatori fericite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiam eu ca apari, ai cautat tu politai sa ma inseli, da ti-am zis ca nu mai gasesti decit politiste in uniforma deja mentionatahee hee Asa ca normal, tot la mine ai revenit, mai ales ca te gindeai sa nu ma rapeasca vreo politista laughing
Multumesc frumos pentru urari big hug

| adriana_sw33ty_angy explică:

Ce baieti buni... vorbesc cu "subintelesuri". sarbatori fericite si voua!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi, adriana, ce patesti daca nu ma intrebi...Si eu care credeam ca fugi de flav, iar tu, de fapt, te ascunzi de bro. Incurcate caile vietii. Mno, sarbatori fericite!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Buna happy ...sa te faci bine repede
@Bent0108, tu nu esti normal rolling on the floor ...am ras cu lacrimi laughing