| robertutzu13 a întrebat:

Buna seara TPU...Sunt un visator, mereu am fost, inca de mic. Mai mereu visez cu ochii deschisi.Tot imi imaginez scenarii legate de orice actiune, de cum voi fii, de cum as vrea sa decurga o conversatie, o actinune, cum trebuie sa vorbesc. Creez in minte mea n scenarii in care, normal, eu sunt cel mai cellaughing. Imaginez n situatii posibile si imposibile cum asa vrea eu sa se intample. Mai ales cand vine vorba de o fata care-mi place. Imi imagine ca ma iintalnesc cu ea in n situatii foavorabile mie, normal, ce am sa vorbesc cu ea, ce-o sa raspunda ea, etc. Ce parare aveti, sunt nebun?laughing trebuie sa fiu adus la realitate? sunt curios.

Răspuns Câştigător
| neaivan a răspuns:

Tu esti bun de Regizor! Pacat insa ca nu ai banii disponibili sa torni un asemenea film!

8 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

Nu,este foarte in regula ce faci tu acolo, daca ai incerca sa oferi acestor "vise" si santa de a se materializa, ar fi si mai in regula, altfel...pentru ce mai creezi acele scenari.
Si eu fac ceva asemenator, in fiecare zi incerc sa imi gasesc timpul pentru a ma gandi la diferite chesti, la ce am de gand sa fac in viitorul apropiat si sa gasesc solutii la diferite probleme.

| Mihai_Shearer_1993 a răspuns:

E ceva normal tuturor ni se intampla dar ai grija sa nu devina o obisnuinta din asta. Bafta

| Valleria a răspuns:

Nu esti nebun stai linistit big grin. Orice om ''viseaza'' asa ceva iar in momentul cind este de fata totul e diferit. Asta nu e nimic rau. Eu sunt la fel ca tine tongue. Trebue doar sa fii realist si sa stii ca niciodata nu o sa se intimple cea la ce visezi daca nu lupti cu adevarat. ))

| TeIntrebsieu a răspuns:

Frate si eu sunt la fel!laughing

| BrokenArrow a răspuns:

Nu, e normal. Şi eu visez de multe ori cu ochii deschişi... Şi dacă imi place ce văd, mă gândesc la diferite metode prin care ar putea deveni realitate. laughing

| robertutzu13 explică:

E bine ca nu sunt singurulaughing Chiar ma gandeam intr-o zi daca sunt singuru, desi greu intre 7 miliarde de oameni.Doar ca nu am gasit pe niciunu care sa aiba curaju sa recunoascabig grin. Multumesc de raspunsurile voastre!

| TemptationLove a răspuns:

Nu esti singurul care face asta si eu sunt la fel.SI eu imi imaginez lucruri despre orice mai ales cad sunt indragostita.EU exploatez chestia asta cu imaginatul si le pun pe foaie...scriu de multe ori cand ma imaginez in diferite ipostaze.Eu zic sa faci si tu asta si ai sa vezi ca nu intotdeauna realitatea este cea mai buna. succes!

| KaterinkaBoy a răspuns:

Un sfat prietenesc. Daca esti inzestrat cu imaginatie bogata da o sansa povestilor din capul tau. Apuca-te si citeste tot ce prinzi.Carti ma refer, romane de tot felul sau orice care iti dezvolta vocabularul si gandirea apoi apuca-te de scris. Scrie scene mici, romane, poezii si orice vrei. Daca in viitor devii un mare regizor sau scriitor sa-ti aduci aminte de mine si sa-mi dai un autograf.laughing. Bafta!