anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPUisti si TPUiste, am o problema.La anul,o sa pot alege dintre doua optiuni e care mi le da liceul meu,turism,adica bucatar, ghid, ospatar etc.si stiinte.Eu as vrea bucatar ca nu ai nevoie de prea multe studii(sunt incapabil si lenes :p)sau stiintele la care sunt paralel si le urasc fizica (notele mele 5-4)mate(2-5)chimie(nu ne-a dat inca note da sunt praf) si pur si simplu le urasc! Dar am o profesoara de mate,foarte buna si dezghetata la minte,care ne da citate si tine la noi,ne da la citim si ne ovesteste despre latura spirituala si talentele fiecaruia,insa imi spune ca va fi foarte dezamagita de mine daca fac turism,caci nu sunt meseri prea demne, insa sunt praf la stinta! Sa o dezamagesc pe doamna is sa fac ceea ce imi place si ceva usor sau sa fac ceva ce urasc, sa o fac mandra pe doamna si sa raman robabil repetent caci urasc stinta?

1 răspuns:
| farfuriaverdex a răspuns:

Eu sunt foarte la inceput si din ce am citit si am observat este ca trebuie sa te implici foarte mult, sa te perfetionezi si sa fi original