Sa nu-ti fie rusine!
Cand il vezi mancand tot cu ceapa, spune si tu sfului ca si ceapa pe care o mananca - pute de la distanta!
Asa, prins in public asupra faptei, nu va mai avea ce comenta.
Daca nu iti convine pleaca, demisioneaza.Si eu sunt patron la firma si le-am spus frumos: orice nu va convine, plecati.Ce-i drept nu sunt absurda cu nimic dar totusi. oricine nu e multumit e liber sa plece
Hahahahaha, nu. Ai angajat omul, nu pleaca pe motive retarde de genul asta. Ambele parti trebuie sa isi respecte angajamentele si mai ales bunul-simt.
Frt nu eu m-am dus la el sa ii cer sa vina sa lucreze pentru mine.Salariul si conditiile de munca sunt exact aceleasi ca si pe cartea de munca si pe contract. Daca nu ii convine ceva poate pleca din absolut orice motiv.Eu mi-am lasat un antrenor pentru ca de fiecare data cand ii vedeam fata simteam ca ma irita.Este decizia fiecaruia de a pleca din orice loc in care crede ca drepturile ii sunt incalcate sau de unde simte ca nu este respectat
Pai l-ai angajat. Daca l-ai angajat si ati cazut de acord asupra unor chestii... nu ti se pare cam penibil ca peste noapte sa se trezeasca unul ca nu ii mai place de mecla celuilalt? Bine, daca e de comun acord, no problem.
Cine a mancat? ai zis sefii,sa fi atent cine.
Aceasi persoana care ti-a zis?
Decat asa te poti supara.
Daca a mancat altcineva, el nu stie ca ti s-a facut observatia asta.
Daca a mancat tot un sef, probabil a tacut si nu i-a zis nimic.
Cel care face observatia se si simte, altul mananca linistit si tu te enervezi, el nestiind observatia care ti s-a facut tie
Blackwoman27 întreabă: