| Userrrr a întrebat:

Bună seara tuturor! Am si eu nevoia sa cer un sfat vouă.
Prietena mea a rămas gravida are deja 2 luni, dar între timp ne am cam certat si ea tot continua sa ma respingă si ca nu mai vrea sa fie cu mine nu îmi scrie nu ma cauta de Crăciun nici un mesaj absolut nimic! Eu încercând orice sa fiu alături pentru copil dar ea continua si îmi spune sa nu o mai caut si sa o las împace voi ce Spune-ți ce sfat mi ați da sa o mai caut sau sa o las de capul ei?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Gravidele trec prin multe schimbari in aceasta perioada. Desi pare ciudat ca te respinge daca e copilul tău. Las-o in pace o perioada.

| MarianWLF a răspuns:

Nu o spun la misto, poate nu e al tau, ai luat posibilitatea asta in calcul?
Tot vad pe aici ca asa sunt gravidele dar sunt abia 2 luni nu e cu burta la gura, nu are cum sa te respinga dintr-o data fara motiv, daca nu iti spune de ce se comporta asa inseamna ca iti ascunde ceva anume.

| ania a răspuns:

Spune-ca daca va dori pe viitor ajutorul tau sa te caute.

| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil a facut avort, ca de era gravida nu te respingea, dimpotriva.

| Furnicuta000 a răspuns:

Incearca sa o intelegi, ea acum e ca o bomba cu ceas, sarcina poate da diferite simptome si stari emotionale. E foarte bine ca ii esti alaturi, trebuie doar sa gasesti abordarea potrivita. Si stai linistit ca nu o sa se indeparteze de tine, o sa aiba nevoie de tine cand avanseaza sarcina, sa o ajuti, sa mergi cu ea la doctor, sa ii fi alaturi la nastere, sa stai cu copilul, sa ii dai bani ca un copil e extrem de costisitor. Cand o sa realizeze toate astea o sa te caute ea. Asta daca nu provine dintr-o familie bogata cu multi oameni la picioarele ei gata sa o ajute

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

V-ati cam certat? Dar cati ani aveti, sunteti copii?
E suparata, cine stie cum ai reusit s-o superi. Nici nu spui.
O fi trecand ea prin schimbari hormonale, dar nu e nebuna.

Asa e cand te apuci de facut copii fara sa-ti iei nici o responsabilitate. Fata aia nici macar nu stie daca se poate baza pe tine, daca ai de gand s-o iei de nevasta sau s-o parasesti cu burta la gura.

Gandeste-te bine ce vrei sa faci in viitor, daca iti intemeiezi o familie cu iubita ta sau va separati si o luati fiecare pe drumul lui.

Daca vrei sa fii cu ea, cere-ti scuze, trimite-i flori, asigur-o ca vei fi langa ea si langa copil. Spune-i despre planurile tale.
Nu astepta sa te caute ea, ca nu esti tu vreo printesa. Tu esti barbatul!

| Kufu95 a răspuns:

Cel mai probabil ea este aşa din cauza sarcinii. Tu doar să o ajuți cu strictul necesar şi să te întorci la treburile tale când îți spune să o laşi în pace.

| Whitte a răspuns:

Asa sunt gravidele. Las-o cand iti spune. Dar cand apeleaza la ajutorul tau mergi rapid. Arata-i ca-i esti alaturi.