| BRG a întrebat:

Bună seara tuturor, ce părere ave-ți dumneavoastră, Michael Jackson a murit de moarte bună cum se zice, s-au a fost omorît. Vă mulțumesc pentr-u răspunsuri, și cîți dintre dvs a-ți fost s-au a-ți fi vrut să merge-ți la înmormîntarea megastarului.

Răspuns Câştigător
| Sოﺁℓε a răspuns:

Ma anonimilor santeti prosti sau ce? (scuze de ce am zis )de ce va luatid e baiatu asta ca e analfabet si chesti de genu voi care raspundeti la anonim si el are cont el macar a intrebat nu ca voi a vrut sa ste cum a murit mj

10 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Cristi, nu stiu cati ani, dar fiica-mea care e in clasa a 4a, scie perfect, nu ca tine. "Sau "cu intelesul de" ori "se scrie impreuna, maica. Aveti, pentru, ati fost, ati fi vrut, sa mergeti, cam astea ar fi greselile tale. Din respect pentru utilizatorii acestui site, te rog sa inveti un pic de gramatica.

| Ea12345 a răspuns:

Ave-ti? s-au? pentr-u?!?!?! a-ti? merge-ti?
Scuza-ma, dar nu se poate chiar asa...

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Bunabig grin
Nu cred ca a fost omorat intentionat, a murit din cauza drogurilor, medicamentelor...etc.
Si nu as fi vrut sa ma duc la inmormantarea lui:-s

Pahappy

| BrUnEtA_2704 a răspuns:

Eu am fost la inmormanatare...Eu una sincera cred ca a fost omorat

| kingiulian a răspuns:

Sa inti spun eu nu stiuam de maichal jackson am auzit de el cand a murit si cred ca a fost omorat de dr ala a lui sau de drg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar cu gramatica stam tare prost...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma nu stiu ce-i cu intrebarea asta, dar esti foarte analfabel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drogurile nu duc la nici o moarte buna, atatea operatii super excentrice, a fost cobai pentru medici, dar el a vrut asa ca... a murit chel si aproape descompus organic, ce sa mai distrugi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti bolnav psihic.Sterge-ti contul si sa nu mai intri niciodata in viata ta pe TPU

| Denisa167 a răspuns:

A murit de moarte buna!