Mulțumesc!
Să fii iubită
Dar de ce sa nu mai fi așa? E mai bine decât tupeistele alea cu gura pe sus. Care se înfoaie din orice rahat, sunt amuzante. Timiditatea e o trăsătură feminina.
Iar legat cu experiență ta din trecut. E interesanta, orice ar fi te face persoana care ești astăzi.
Hmmm...chiar mi-ai dat de gândit! Mulțumesc mult-mult pentru răspuns!
Mulțumesc mult pentru raspunsuri!
Am menționat că tremur și mă bâlbâi doar atunci când mă aflu într-o polemică cu cineva, atunci când mă contrazic, de aceea m-am gândit că cel mai probabil este cauzat de timiditate.
Nu e o anxietate de fapt un om normal chiar și timid nu tremura și se balbaie. Un om care suferă de anxietate e și foarte emotiv in unele situații.
Mulțumesc!
Ați menționat mai sus ceva de stres post traumatic. Din câte știu stresul post traumatic se declanșează doar în urma unui șoc sau a unei experiențe foarte traumatizante? Într-adevăr am avut în trecut o experiență destul de neplăcută, însă nu a fost o traumă ca cele care declanșează stresul post traumatic de gen viol, tortură, ccident rutier. Sper că nu vorbesc prostii!
Și un stres care tine o perioada mai îndelungată poate fi catalogat așa. Daca nu ai avut o traumă vei depăși cu mai multă ușurință acest tip de anxietate.
Am înțeles, mulțumesc mult!
Sa fi iubita, îți doresc multă sănătate