| BRG a întrebat:

Bună seara tuturor cum considerați fetele care sînt angajate în magazine de lux, și trebuie să stea pe tocuri înalte, numai în picioare, și se descalță chiar și cînd este lume multă în magzin. Considerați că este normal să-și scoată pantoful din picior, sau trebuie să aștepte pînă ajung acasă. Sper să nu mă înjurați, sau să crede-ți că sînt fetishist. Acum las la aprecierea dvs. Cristi

Răspuns Câştigător
| Sophie90 a răspuns:

Mai eu daca stau cateva ore pe tocuri ma dor piceoarele da pai daca mai si lucreaza intelgi si tu... sper

4 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Ar încălca cele mai elementare reguli de politețe dacă ar proceda în acest fel în public.
O zi cu zâmbet să ai!

| micurutza2005 a răspuns:

Cum sa se descalte si sa umble asa prin magazin,asa ceva nu am mai vazut, si apoi na ce sa faci daca nu a mai rezistat cu tocurile, trebuia sa mearga la toaleta sau undeva unde nu le vede nimei ca se descalta ca tatancile la camplaughing dar ce sa mai astepti in zilele astea ceva bun in capul lor numai nebunii au in cap proaste ca gardul.asta e ce sa faci daca nu judeca nimic, desi eu nu am vazut din astea nu stiu unde ai putut tu vedea asa ceva dar e aberant.

| Rosalline a răspuns:

Nam vazut la mine in oras(Galati) sa faca acele fete asa ceva...dar nu e frum si dov nesimtire.parerea mea

| st3lu07 a răspuns:

E clar ca nu este un gest ok, profesional vorbind. Acum depinde de fiecare angajata in parte dar din moment ce a ales sa fie vanzatoare intr-un magazin de lux, isi asuma inclusiv purtatul unei tinue adecvate.