anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara! Un om poate rezista sa lucreze 16 ore pe zi? Vreau să câștig 5000 lei pe lună mă gândesc la 2 locuri de muncă de 8 ore primul de dimineață de la 7la 3 și al doilea de la 3:30 la 11:30.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca esti workaholic poti rezista.
Eu stiu pe cineva care munceste 14-16 ore pe zi.
Depinde acum de tine, cat de sanatos si rezistent esti.

Poti lucra 8 ore pe zi 7 zile din 7 si in felul asta ai timp sa te odihnesti dupa amiaza si noaptea si in weekend continui, dar dupa 1 an te poti opri sau cand consideri ca vrei 1 zi de weekend sa te relaxezi.
Pe vremea lui Ceausescu se muncea 7 zile din 7, apoi s-a trecut la 6 zile lucratoare si asta era valabil pentru toata lumea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poate rezista până crapă. Apoi nu îi ajung banii să se repare.

| Drimmero a răspuns:

Munca 16 ore pe zi? Pai si tu cum mai traiesti? Cand te mai ocupi de tine? Rezisti putin in stilul asta, iei blackout. Nu uita ca viata e foarte scurta, nu merita sa ti-o scurtezi cu munca, iti iei un job in care castigi suma asta cu 8 ore.

| VoidEternal a răspuns:

Poți să câștigi mai mult cu un singur job. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

Nu, nu reziști mult timp așa.

| Robert2526 a răspuns:

Nu este legal in primul rand.dar de rezistat, rezisti sigur

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

CITEȘTE FOARTE BINE

- bugetar de MINISTER

- instructor auto în timpul liber

DIFERENȚA între locurile de muncă

- în minister doar semnam acte pe care NU le citeam că mai semna unul după mine

- ca instructor auto lucram de la 7 dimineața la 9 seara cu 9 femei una după alta.

Aproape CĂDEAM când mă dădeam jos din mașină după 14 ore și 9 eleve.

Cât CÂȘTIGAM?

Cam de 7 ori mai puțin decât câștiga nevasta.

Sau eram în mașină cu o elevă și mă suna nevasta că a făcut 3000 de euro comision la o vânzare - avea agenție imobiliară.

DECI - poți să lucrezi 14 ore pe zi dacă vrei.

| aimullah123 a răspuns:

Nu, nu poti rezista sa lucrezi 16 ore pe zi.
Sunt oameni care lucreaza 12 ore dar apoi au doua zile libere.
Celula nervoasa are nevoie de odihna. Ideal este sa lucrezi 8 ore.
Pentru mai multe informatii recomand cartea Sanatatea creierului pe intelesul tuturor scrisa de un mare medic neurochirurg de la noi din tara, Alexandru Vlad Ciurea.
Exista locuri de munca cu salariu de 5000 lei (ex: sef de tura intr-un supermarket despre care stii ca plateste bine). Si lucrezi numai 8 orewinking O iei si tu de jos, te angajezi casier, te tii de treaba si promovezi intr-un an sau poate mai devreme sau mai tarziu. Depinde de tine.

| 29mai a răspuns (pentru aimullah123):

Am lucrat 5 ani 8 ore +2, 3 ore in fiecare zi suplimentar+sâmbăta la 10 ore și nu am cedat ☺️

| aimullah123 a răspuns (pentru 29mai):

Nu ai cedat dar exista efecte pe care tu nu le vezi, cum ar fi pierderea de neuroni si altele.

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Nu merita atâta stres! Mai bine doua joburi part time decat doua de o data...

| anonim1920 a răspuns:

De ce nu iti iei unul singur si sa castigi 5000 lei? Decat 2