| BRG a întrebat:

Bună seara vă plac melodiile regretatului Elvis Presley The King of rock and -roll? Mie î mi plac la nebunie, mai ales cele cîntate de el pe Madison Square Garden, am și discul (vinil)original cu concertul din 1972 de pe Madison Square Garden, sînt niște melodii superbe, vouă ce melodii vă plac și le ascultați, reascultați cu plăcere. Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. Cristi din București.

Răspuns Câştigător
| vyutsuu a răspuns:

Sunt interesante.
imi dai te rog funda?

7 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Elvis e regele, e nemuritor. Eu ascult de obicei o muzică lentă, îmi place cântecul El condor pasa, pe care l-am salvat cântat de-a lungul anilor, în diferite variante.
O seară bună!

| micurutza2005 a răspuns:

Da imi place Elvis cum sa nu cui nu-i place e super pe vecie happy desi a trecut atata vreme e la fel de placut.

| CoquineNoire a răspuns:

Imi place tot ce suna bine, nu conteaza genul.ascult cu placere melodii din anii 60, 70, 80 etc gen beatles.acel beat care nu te lasa s stai pe scaun, si multe alte genuri."oldies but goldies" happy

| Азбука a răspuns:

@Cristi_din_Bucuresti, chiar conteaza ce ne place noua? Acest sondaj de opinie, ori satisfacerea unor curiozitati personale, iti face ziua mai buna? Acesta e un nou mod de a face conversatie, ori crezi ca postand aceste "Va place / nu va place", vei capata intr-o buna zi, nobilul titlu de Expert TPU?
Prin toate intrebarile tale ne intrebi ce ne place, ori spui [fara sa fii intrebat], ce iti place.
Nu ca ar fi problema mea, dar cititndu-ti postarile, incep utilizatorii sa prefere intrebarile de genul "Daca ma masturbez cu... ce se intampla?" laughing - parerea mea.
Mult noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer,cand eram adolescenta eram moarta dupa el,aveam pozele lui lipite peste tot, caiete, carti...ascultam melodiile de zeci se ori.
Si acum il ascult cu aceeasi placere, alaturi de alte formatii!

Răspuns utilizator avertizat
| Nicolau_Andrei_1995 a răspuns:

Si eu am vinilul..superbe melodii intr-adevar, mai ales You've Lost That Lovin' Feeling, Suspicious Minds, colajul din '50-'60