Elvis e regele, e nemuritor. Eu ascult de obicei o muzică lentă, îmi place cântecul El condor pasa, pe care l-am salvat cântat de-a lungul anilor, în diferite variante.
O seară bună!
Da imi place Elvis cum sa nu cui nu-i place e super pe vecie desi a trecut atata vreme e la fel de placut.
Imi place tot ce suna bine, nu conteaza genul.ascult cu placere melodii din anii 60, 70, 80 etc gen beatles.acel beat care nu te lasa s stai pe scaun, si multe alte genuri."oldies but goldies"
@Cristi_din_Bucuresti, chiar conteaza ce ne place noua? Acest sondaj de opinie, ori satisfacerea unor curiozitati personale, iti face ziua mai buna? Acesta e un nou mod de a face conversatie, ori crezi ca postand aceste "Va place / nu va place", vei capata intr-o buna zi, nobilul titlu de Expert TPU?
Prin toate intrebarile tale ne intrebi ce ne place, ori spui [fara sa fii intrebat], ce iti place.
Nu ca ar fi problema mea, dar cititndu-ti postarile, incep utilizatorii sa prefere intrebarile de genul "Daca ma masturbez cu... ce se intampla?" - parerea mea.
Mult noroc!
Si eu am vinilul..superbe melodii intr-adevar, mai ales You've Lost That Lovin' Feeling, Suspicious Minds, colajul din '50-'60
roxy1direction4ever întreabă: