| Cristian199023kend a întrebat:

Buna seara.
Va rog sa ma ajutati cu un răspuns.
Eu și soția folosim același cont de Facebook... În ultimul timp tot pe el sta zice ca se uita la rell uri dar în istoric nu se vede nimic, doar ultimul pe care l-am vizionat împreună.
As vrea sa știu dacă are cont dating pe Facebook apare undeva?
Gen daca primesc notificări și eu sau doar ea?
Folosim același cont de Facebook pe doua dispozitive și nu știu dacă are sau nu dating ca mie nu-mi apare nimic.
Va mulțumesc

5 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Dar unde vezi tu la ce s-a uitat ultima data? Ca eu n-am gasit asa ceva si acum m-am uitat de curiozitate. In ce priveste profilul de dating, cand dadeai pe fereastra de dating ti-ar fi aparut profilul. Dar oricum, refuz sa cred ca e cineva atat de prost incat sa combine oameni pe Facebook daca are contul la comun cu sotul/sotia. Vezi ca e un obicei foarte bolnav sa controlezi pe cineva in asemenea hal, te macina psihic, pe amandoi de fapt. Eu am ramas cu sechele dupa o relatie cu una care voia sa-i dau video si cand ma duceam la magazin de frica sa nu o insel cu alta. Pur si simplu cand vad oameni obsedati de control indiferent de sex, ma ia greata.

| Cristian199023kend explică (pentru siriusblack98):

Pai mi-am actualizat și eu Facebook ul ca mie nu-mi apare nici o ferestra cu dating dar pe tel ei da.
Nu întru pe tel ei niciodată...
Seara când stam pe tel și întra pe Facebook vad ca la ea apare sus dating ul

| Cristian199023kend explică (pentru siriusblack98):

Ea întra pe tel meu când are chef, eu dacă se întâmplă sa-i zic să-mi dea sa sun de la ea începe s-o ia crizele.

| 1onur a răspuns:

Eu nu înțeleg ce folos mai are Facebook ăsta? Ce folos? Dacă amândoi stați pe el! Dece stați? amândoi pe el? din frică că vă înșelați?

Dece? nu stați fiecare pe contul lui de Facebook și atâta tot! Ce atâta vă controlați, sechestrați! Unul pe celălalt din frică că vă înșelați?

Ce tot vă Manipulanții între voi, va controlați între voi în halul ăsta de bolnav! Asta mai este relație? Căsniciei? Să stai cu frică 24din24 că te înșală soția sau soțul cu alți? Dece trăiți frate o așa viață bolnavă!

Unde vă este frate încrederea Adevărată! într-o relație unde va vă este frate loialitatea Adevărată într-o relație! Asa o sa trăiți toată viața într-o relație? în Căsniciei cu boala asta ca gata ma înșală gata se duce cu altul cu alta și vă tot victimizați după ca în filmele turcește cu drame bolnave!

Ba fratele meu! Ce nu-ți lași frate soția sa aibă și ea contul ei de Facebook!? Ce ești atâta de panicat?

Ba frate niciun om normal! Absolut! niciun om! Normal fie femeie! fată bărbat, băiat într-o relație serioasă, într-o căsnicie serioasă! Nu trebuie frate controlat, manipulat, constrâns să facă ceva ce nu vrea! ce nu nu-și dorește și nu vrea! Lasă omul sa respire! Păi tu așa ce faci? Cei asta frate? Ce dracu vă îmbolnăviți in halul ăsta! Sunteți mai răi ca Narcisimul și toate bolile mintale!

| Cristian199023kend explică (pentru 1onur):

Salut.
Eu înțeleg ce vrei sa zici tu.
Doar am pus o întrebare la care aștept un răspuns concret dacă se poate. Nu am stat acum sa dau fiecare detaliu din viata mea sau sa fac pe aici romane.
Idee este ca ea nu vrea ca eu sa am separat cont de Facebook, mas simți și eu mai în largul meu sincer, dar în fine.
Ea se ascunde mereu nu înțeleg exact de ce, tocmai de aceea am venit cu aceasta întrebare.