| Ev03 a întrebat:

Bună seara! Va rog sa ma ajutați cu un sfat,nu știu ce sa fac, sunt deprimata. Din păcate joc la jocuri de noroc, iar azi un băiat cu care vorbesc mi-a trimis 3000 de lei pentru a mi scoate telefonul de la amanet (1400 lei) și de restul sa merg la sala sa îmi iau haine și etc. Am scos doar telefonul, iar +1200 i am jucat. Ma simt oribil. I am spus adevărul,nu este supărat cat este dezamăgit,mi-a spus și ca nu voi mai pupa bani de la el și ca va fi foarte greu sa ii recastig încrederea... ce sa fac în situația asta, nu mai zic ca cu banii aceia puteam sa fac altceva având în vedere ca am multe de platit, am datorii și pentru salariu trebuie sa muncesc o luna, luna doar ce a început.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu esti un caz pierdut, daca nu ai vointa sa incetezi pe veci cu jocurile de noroc, fiindca vei pierde familia, serviciul, casa, totul si te asteapta o viata de dormit prin santuri, cu acest viciu urat.
Dar fiecare traieste cum vrea si isi merita soarta pe care si-o alege.
Ajutor nu poti primi de nicaieri, odata ce fugi cu el direct la jocurile de noroc, fiindca ai ales acest lucru cu buna stiinta.

| Mindfulness a răspuns:

Pune-ti autoexcludere la cazinou sa nu te mai primească.
Eu cred că ești troll.