| EM2000 a întrebat:

Buna seara!
Vin și eu cu o întrebare… in trecut am lucrat ca dansatoare intr-o discoteca, si in perioada aceea aveau loc ședințe foto/ sau foto din timpul serii. Problema mea e alta, mi-as dori ca aceste poze sa dispară de pe social, in cazul in care nu ma înțeleg cu cei de acolo prin a le șterge, exista vreun temei legal prin care pot cere asta? La vremea respectiva am fost de acord cu asta, fără sa fi semnat ceva… dar cum in prezent nu mai lucrez si mi-as dori sa respectivele poze sa dispară, care ar fi variantele?

3 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Din pacate nu mai ai ce sa faci in legatura cu asta. Daca cei de acolo nu vor sa le stearga, nu vor fi sterse.

| TimberWolf a răspuns:

In viata cand faci ceva iti asumi, azi sunt hot maine sunt sfant, ori la bal ori la spital, nu ai ce sa faci, iti asumi ce ai facut pentru ca esti femeie in toata firea banuiesc.
Puya povestea intr-un interviu ca una din fetele lui asculta muzica cu injuraturi la casti si el revoltat s-a dus s-a luat de ea si i-a luat castile sa vada ce asculta, si ghici ce, asculta o piesa de pe primele lui albume, in viata iti asumi ce faci chiar daca vor avea repercursiuni, asta face un barbat sau o femeie matura.

| Simpatic a răspuns:

Din pacate nu exista un temei legal prin care tu sa ceri stergerea acelor poze, pentru ca acele poze le-ai facut de buna voie, iar ele nu au fost folosite intr-o forma sau alta de a te santaja si nici nu sunt poze care iti aduc in vreun fel o forma de denigrare!