| blackcat99 a întrebat:

Voi credeti in farmece? De multe ori parintii mei gasesc in gradina/casa broaste foarte mari, cat palma. Noi avem o vecina mai in varsta, oarecum ciudatica, noi o banuim pe ea, iar in urmatoarele randuri o sa intelegeti si de ce: cand parintii mei gasesc broastele in gradina, mama are obiceiul sa arunce cu agheasma pe ele. Si intotdeauna, dar intotdeauna broastele fug spre casa acestei batrane. Aceasta doamna in varsta o placere deosebita sa vorbeasca despre problemele noastre din familie, de multe ori cand apareau broastele din curtea ei parintii mei se certau, banii se cheltuiau foarte repede...Eu sunt o persoana mai reticenta, dar m-a pus pe ganduri un lucru: cand era mama insarcinata cu mine si statea in pat, a simtit ceva pe picior, era o astfel de broasca. Iar eu la nastere era sa mor, aveam cordonul in jurul gatului. Nu stiu ce sa zic, sunt oarecum speriata. Am citit moliftele Sf. Vasile si m-am mai linistit, dar chiar m-a pus pe ganduri evenimentul de azi. Intrebarile mele sunt: ati trecut vreodata prin asta? Daca ati fi in locul meu cum ati trece peste evenimentele astea ciudate?

Răspuns Câştigător
| StochirleaAlexandra a răspuns:

Orice este posibil, liniștește-te.
Spune-le alor tăi să cheme un preot.

13 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Uhm,se pare ca inca mai am acel simt de cand credeam in aceste lucruri.Un fior mi-a trecut pe spate big grin uhm, mi-a lipsit mult mersi.Amu sa te ajut.Ei bine sunt multe site-uri pe care te poti interesa,am sa ma interesez, si am sa te ajut happy chiar daca sunt ateu, am cateva ' cunostinte ' te pot trimite undeva, sa intrebi si sa... primesti raspunsuri adecvate.Dar cumva faci vreeo gluma, am sa ma asigur ca e ultimadevil

| sublime89 a răspuns:

Deci broastele apar datorita farmecelor, sa inteleg? Sunteti prea superstitiosi, si vad ca si religiosi. Nu e tocmai o coincidenta.

| MaliciousDeath a răspuns:

E problema parintilor tai ca nu stiu cum sa-si administreze banii, sentimentele...ori sa inchida usile. Daca stai la casa nu e asa iesit din comun sa mai vezi cate o broasca.Prinde-le si arunca-le intr-un lac(sau balta, ce ai pe acolo)...sau fa disectii pe ele. Poate gasesti ceva malefic in interiorul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ori eşti paranoic, ori ai prea mult timp liber. Ce fel de om stă să vadă în ce direcţie se îndreaptă o broască, doar ca să-şi confirme în minte nişte teorii bizare? De fapt, răspunsul se află tot în întrebarea ta: un om al cărui părinţi aruncă agheasmă pe broaştele din grădină. Sfinte!

| blackcat99 explică (pentru anonim_4396):

Daca ti s-ar intampla si tie necazuri in familie si te-ai trezi cu dihanii dinalea in curte, care oracaie ca toate alea, probabil te-ai speria si tu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru blackcat99):

Da... sigur. Aş începe să ung frunzele florilor din curte cu mir şi aş pune un furtun la un butoi plin cu apă sfinţită şi aş uda zilnic curtea cu ea, ca să ridic un fel de scut împotriva duhurilor rele.

| Georgiana2930 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa zicem ca ai fi insarcinata.te duci in concediu, treci pe la o manastire sa te rogi si
sa pui un acatist de multumire pentru ca te ai rugat pentru cv care s-a indeplinit. ajungi acasa te pui sa dormi si visezi o tiganca care iti spune "o sa iti iau copilul, este al meu o sa ti l iau nu intelegi? DEGEABA AI FOST SA TE ROGI!"A doua zi te duci la doctor a 3 a oara dar de data asta pentru analize uzuale ca faci 9 sapt de sarcina si medicul iti spune ca sarcina pare oprita din evolutie de la 5 sapt desi ai fost la controale dar parea mica te cheama peste o sapt ca sa fie sigur ca poate fi sarcina prea mica si de accea pare oprita.Te duci peste o sapt ca sa iti dea verdictul final si te cheama pentru interventie adica chiuretaj.Asta se mai poate numii paranoia?
ma bucur ca I am zis a doua zi sotului ce am visat exact in drum spre spital ca daca eram in locul lui si imi spunea sotia asa ceva dupa aflarea vestii o duceam la psihiatru.Sa spunem ca gravidele au vise ciudate,
de fapt asa e dar fraza :"degeaba ai fost sa te rogi" practic mi-a spus ce am facut cu cateva ore in urma.sa zicem ca ar fi fost subconstientul de vina dar eu am foarte, vesela, optimista nu m-am gandit la lucruri negative deci? inainte sa raman insarcinata asta dupa 2 ani de incercari in jurul blocului mai ales in fata geamului erau broaste iar intr o seara pe strada erau sute, nu exagerez cu nimic sunt in deplinatatea facultatilor mintale. acum cateva zile cand faceam curat pentru ca o perioada nu am avut cum sa fac efort pentru ca recuperarea a durat 1 luna am gasit in spatele sifonierului o bucata de hartie igienica impaturita si mazgalita cu pixul dar erau niste mazgaleli ciudate si in afara de ele era desenat un x daca o gaseam in baie as fi zis ca vreun musafir a vrt sa joace x si 0 glumeam la faza cu x si 0. ce ar cauta o bucata de hartie cu asa scris in dormitor in spatele sifonierului? un dormitor e impropiu spus acolo este locul meu de fumat si un mini depozit sa spunem si acel model de hartie eu nu am folosit stiu asta pentru ca iau doar de la o firma anume.nu vreau sa par sarita dar eu sunt genul de om fixist atent la cel mai mic detaliu.Era sa uit acea persoana care mi-a aparut in vis la finalul visului mi-a spus ca o sa ma omoare si ma gandesc ca daca tot s-a tinut de promisiune si mi-a luat copilul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu un preot si fiecare membru, sau aproape fiecare membru al familiei ar trebui sa citeasca Pslatirea, insa nu stiu daca in acel timp trebuie si sa postesti. Intreaba-l pe preot pentru mai multe detalii.
Din pacate sunt si oameni dusi cu pluta care fac porcarii si incantatii, fara sa constientizeze ce fac, sau pentru ca deja 'cineva' a pus stapanire pe ei. Cel mai bine ar fi sa va mutati, sau acea femeie sa plece, ceea ce este foarte improbabil. Deci mai bine va mutati voi, pentru ca am impresia ca nu se va da batuta cu tampeniile ei.

| motu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe bune, crezi ca baba pune broastele sa-i atace?

| anonim_4396 a răspuns (pentru motu):

Banuiesc ca e ceva necurat cu broastele acelea...desi... nu ma pot pronunta... nu am experienta in acest domeniu, dar ceva ciudat si nebunesc o fi aici.

| motu a răspuns:

Wtf,de ce broaste...nu are baba destula mana?

| yellowboy a răspuns:

Cheama un preot sa sfinteasca casa

| RoxDrugs a răspuns:

Da, eu cred in farmece si magie neagra
Acea baba probabil va face farmece prin acele broaste