| SasaSasa2000 a întrebat:

Buna seara, vreau o explicație științifică pentru luna "gălbuie".
Una pentru luna "roșcata".
Și o explicație biblică.
Luna "gălbuie" adică așa cum o vad eu acum(la data postări), din Bacău.

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Efectul este cauzat de atmosfera pământului si de timpul care le ia fotonilor sa ajunga in ochii tai, prin atmosfera. Vorbim, deci, de traiectorii orizontale si verticale. Cu cat este mai orizontala traiectoria, cu atat se imprastie mai mult lumina in timp (pentru ca Soarele emite lumina "alba", adica toate lungimile de unda, iar acesta este reflectata de Luna).
http://home.hiwaay.net/......oonorange/

Nu am de ce sa iti dau o explicatie biblica pentru ca nici Biblia si nici religia nu impun manifestarea fenomenelor optice.

| SasaSasa2000 explică (pentru LPCTSTR):

Destul de convingător, totuși, mă refeream la Ioel 2:31 : https://biblia.resursecrestine.ro/ioel/2

| LPCTSTR a răspuns (pentru SasaSasa2000):

Nope, religia si Biblia n-au nicio treaba, a apus timpul cand religia > fizica... adica Evul Mediu sau ceva mai devreme.

Răspunsul tău este puțin greșit, de oare ce toată lumea (ar trebui sa) știe că Biblia este "cartea supremă" a creștinismului, creștinismul face parte din lista de religii, însă și satanismul face parte din lista de religii, așa dar. cum poate un cuvânt că "Biblia" sa fie asimilat cu cuvântul "Religie"? In + răspunsul tău nu prea are legătură directă cu întrebarea pusă de mine (Cred eu).

Nu stiu man, ma doare-n cot de dogme, eu ti-am dat explicatia reala, plauzibilia. Nu iti convine? Nu imi pasa. Nu poti schimba fenomenele optice oricat ai vrea.
Daca tu crezi ca totul se rezuma la ce scrie intr-o carte, bravo tie, insa nu te astepta ca toti sa fie ca tine... unii isi mai deschid si ochii si nu se limiteaza doar la "crede si nu cerceta", ok?
Ia-o personal sau nu, este fix problema ta. "Dincolo de palpabil sunt numai aberatii".

Explica pentru CookieDog:
Nu înțelegi că răspunsul tău este greșit? NU poți asimila satanismul cu Biblia,nu faci diferența dintre sensurile acestor două cuvinte.
Este foarte greșit,eu nu cred că totul se rezuma la o carte, tu o crezi, crezi într-o carte care se numește "Dumnezeu nu exista"(=satanism), Eu cred în Triunitate (Tatăl, Fiul și Duhul sfânt), nu într-o carte.Crestinismul are că "carte supremă" Biblia, așa dar, un mod prin care te poți cerceta(dacă ești creștin) este sa faci ce spune Isus, asta înseamnă în limbajul creștinismului "a se cercetă".

| SasaSasa2000 explică (pentru SasaSasa2000):

Deci nu este "plauzibilă", cum spui tu.

Unde, oare, am asimilat eu satanismul cu bibila ta?

"cum poate un cuvânt că "Biblia" sa fie asimilat cu cuvântul "Religie"?"
Nu am facut asimilatie, iar tu nu iti dai seama de asta.
Prin "religie" ma refer la setul de cunostinte generale transmise de generatii, iar prin "biblie" ma refer la textul propriu-zis care nu este relevant, caci ti-am dat explicatia logica si REALA si nu se leaga nici de textul biblic si nici de setul cultural crestinesc.
Ce-o tot dai pe stananism? Am facut eu vreo referita catre dogma asta?! Persecutezi persoana gresita aiurea.

Deci. am crezut că ai asimilat cuvântul Religie cu Biblie,de oarece le-ai pus unul langa altul...

"Ce-o tot dai pe stananism?"
Orice religie, credinta, popor etc
Care nu are la baza pe "Dumnezeul lui Avraam Isaac și Iacov" este satanism, de oarece exista doar doi șefi: Dumnezeu și satan.
Bine și rău, Viața și moarte.

20 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"vreau o explicație științifică pentru...Una pentru...Și o explicație biblică"

pune și un "vă rog" - o să accelerezi răspunsurile, pe bune!

| SasaSasa2000 explică (pentru sierra1):

Kiss my a$$. "Va rog"

| sierra1 a răspuns (pentru SasaSasa2000):

Poți să traduci că nu ințeleg?

Da,așa spun sataniști la "Dumnezeu să te binecuvânteze",iar în engleză se zice "God Bless You".

Ce voiam să ați transmit prin aceasta exspresie satanică, este că "răspunsul" tău este destul de iritant, de oare ce practic. nu e un răspuns, și pe deasupra mă enervează faptul că a-mi spui ce sa fac, deși. mulțumesc că ați pasa de mine și că a-mi corectezi comportamentul nesimțit, sper că ești fată.

"e voiam să ați transmit prin aceasta exspresie satanică, este că "răspunsul" tău este destul de iritant"

de fapt halul tău de adresare e bădărănesc: vreau... vreau... vreau. Dacă ințelegi deși nu prea cred

Vreau,doresc sau voiesc, nu sunt sinonime? În + chiar asta vreau, cum creezi tu că trebuia să mă adresez Domniei Dumneavoastră? happy Tovarășua Doamna regină?

| SasaSasa2000 explică (pentru SasaSasa2000):

Corectorul asta...

"| SasaSasa2000: Sunt elev la o școală profesională(electromecanica) în clasa XI-a și aș vrea să știu: 1 când se închei mediile?"

ok, am ințeles, e explicabil acum!

Ce ai fată? Deja ești în călduri?
Mai mult de 13 ani nu ați dau, tiam
Ghicit vârstă? Ce vrei sa dovedești prin acest mesaj?
Nu ai răspuns la întrebarea mea, este prea greu de înțeles?

In + ce te freacă pe tine cum vorbesc eu? Du-te și fă-ți temele la biologie.

" SasaSasa2000 a întrebat: Ma mananca mustele. Ma gandeam sa... "

ok, vezi-ți de preocupările tale științifice!